Internal Grabber | Universele nozzle

De universele afzuignozzle voor uitlaatgassen

Internal Grabber | Universele nozzle
Internal Grabber | Universele nozzle
Internal Grabber | Universele nozzle
Internal Grabber | Universele nozzle
Highlights

De Internal Grabber® is een universele, gepatenteerde* afzuignozzle voor uitlaatgassen uit voertuigen die andere nozzles overbodig maakt.

Video
Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

De Internal Grabber®-nozzle van Plymovent is een nieuwe, universele nozzle die op auto's en pick-up trucks met uitlaatpijpen van elke vorm en positie past. Deze gepatenteerde* nozzle maakt andere nozzles overbodig.

 

Eén maat die altijd past!

De Internal Grabber® wordt aangesloten op horizontale standaardpijpen, dubbele uitlaatpijpen, en zelfs vlakke uitlaatpijpen met uitvoer via de voertuigbumper. Vanwege de vooruitstekende bek en ergonomische behuizing is de Internal Grabber®-nozzle heel gemakkelijk te bevestigen.

De bek bestaat uit duurzame precisie-buissluitingen van zwart gepassiveerd staal, die heel gemakkelijk in elk type uitlaatpijp grijpt. En de hendel is gemaakt van een uniek spuitgegoten PA-composiet.

 

Unieke verlengbare nozzle-rok met zachte rand

De draaiende en verlengbare “nozzle-rok” kan heel dicht tegen het carrosseriewerk worden aangekoppeld om de uitlaatgassen optimaal af te kunnen vangen. Het unieke ontwerp van deze oplossing heeft een zachte rand om het exterieur van het voertuig te beschermen.

De draaiende kraag van 360° biedt plaats aan één enkele uitlaatpijp of aan uitlaatpijpen met dubbel uiteinde.

 

Dubbele afzuigmogelijkheid

Er kan heel gemakkelijk een tweede grabber worden aangesloten voor uitlaatsystemen met dubbele uitlaatpijp. Met de “vlinderklep” kunt u heel gemakkelijk een tweede Internal Grabber® aansluiten op de eerste, zonder dat gereedschap nodig is. Dit is een zeer eenvoudige manier om dampen bij de bron af te vangen, wat van essentieel belang is voor de veiligheid van u, uw werknemers en uw klanten.

 

Ergonomisch en gebruikersvriendelijk

Deze nozzle is een extreem ergonomisch stuk gereedschap voor al uw behoeften op het gebied van afzuiging van uitlaatgassen. Hij is uitgerust met een zichzelf uitlijnende knijpgreep voor een moeiteloze en soepele bevestiging aan de uitlaatpijp. Deze greep ligt ongelooflijk comfortabel in uw hand.

Hij heeft standaard een ingebouwde demper die automatisch opent en sluit.

 

Compatibel met diverse slangen

De Internal Grabber® wordt standaard geleverd met een slangaansluiting van 4 inch (100 mm). Er zijn 3 optionele adapters verkrijgbaar voor andere slangdiameters. Een adapter kan moeiteloos worden aangesloten op de Internal Grabber®. De verkrijgbare adapters zijn, behalve voor het 4 inch-standaardformaat (100 mm) van de Internal Grabber®, geschikt voor slangdiameters van 3 inch (75 mm), 5 inch (125 mm) en 6 inch (150 mm).

De Internal Grabber® is bovendien compatibel met slangen van elk merk.

 

Snel en gemakkelijk op te bergen

De Internal Grabber® wordt geleverd met een magnetisch monteerbaar “statief” om de slang op bergen. Deze muurbeugel biedt u een veilige opbergmogelijkheid die niemand in de weg staat.

 

 (*) Patent aangevraagd

Kenmerken
  • Geschikt voor uitlaatpijpen van elke vorm
  • Compatibel met een breed scala aan slangdiameters van elk type slang
  • Verlengbare nozzle-rok met zachte rand voor optimaal afvangen van uitlaatgassen
  • Zichzelf uitlijnende knijpgreep voor een moeiteloze en soepele bevestiging
  • Draaiende kraag die plaats biedt aan uitlaatpijpen met dubbel uiteinde
  • Dubbele afzuigmogelijkheid
  • Automatische demper
  • Robuuste bek
Geschikt voor
  • Garages die onderhoud verrichten aan verschillende voertuigtypes
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement