SER | Slanghaspel voor uitlaatgassen | Plymovent

Eenvoudig opbergen van een afzuigslang waarmee uitlaatgassen worden afgezogen

SER | Slanghaspel voor uitlaatgassen | Plymovent
SER | Slanghaspel voor uitlaatgassen | Plymovent
Highlights

De veerbediende slanghaspel (SER) is ontworpen om de slang met behulp van een veer in te trekken. Wij bevelen deze slanghaspel aan voor gebruik in algemene autowerkplaatsen waar u de slang gemakkelijk kunt bereiken.

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

De veerbediende slanghaspel heeft zijn betrouwbaarheid bewezen omdat deze haspel overal ter wereld vele jaren lang in een groot aantal verschillende soorten autowerkplaatsen uitstekend zijn werk heeft gedaan. De SER-slanghaspel werkt uiterst soepel, wat deze slang gemakkelijk maakt in het gebruik. Gewoon de slang naar beneden trekken, waarna deze in de gewenste positie wordt vergrendeld. Opnieuw trekken en de slang wordt teruggewikkeld naar de verstelbare eindstop.

 

Solide en onderhoudsvrij

De robuuste veercartridge levert het vermogen voor slangen tot 10 meter, zodat een groot werkgebied wordt bestreken. De afgedichte trommel staat garant voor een soepele werking en beschermt de slang tegen alledaagse slijtage. De SER kan worden gemonteerd op de wand of op het plafond.

 

Efficiënte afzuiging van uitlaatgassen

De veerbediende slanghaspel is een efficiënte afzuigoplossing, ongeacht of u één enkele slanghaspel met aangesloten ventilator of een aantal slanghaspels met een besturingssysteem installeert. Met een aantal opties kunt u de complexiteit van uw systeem in overeenstemming brengen met uw budget, maar altijd zo dat de gevaarlijke uitlaatgassen geen gevaar vormen voor de personen in de werkplaats.

Kenmerken
  • Solide en onderhoudsvrij
  • Efficiënte afzuiging van uitlaatgassen
Referenties
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement