MHR | Gemotoriseerde slanghaspel | Plymovent

De gemotoriseerde slanghaspel voor normale autowerkplaatsen en werkplaatsen voor lichte vrachtwagens

MHR | Gemotoriseerde slanghaspel | Plymovent
MHR | Gemotoriseerde slanghaspel | Plymovent
Highlights

De nieuw ontworpen gemotoriseerde slanghaspel (MHR) is ontworpen om de slang volledig in te trekken met behulp van een elektromotor. Wij bevelen deze slanghaspel aan voor gebruik in algemene autowerkplaatsen en werkplaatsen voor lichte vrachtwagens met een laag plafond waar bovenloopkranen worden gebruikt.

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

Als uw werkplaats een hoog plafond heeft om ruimte te bieden aan grotere voertuigen, dan heeft u slanghaspels nodig die de slang in zijn geheel terug op de haspel kunnen wikkelen. Zonder hangende slangen kunt u ook andere apparatuur in de werkplaats bedienen, zoals kranen of liften. Een goed opgeborgen slang verkleint tevens het risico dat voertuigen beschadigd raken of personeel letsel oploopt.

 

Gemakkelijk te bedienen

Er is een aantal besturingsapparaten beschikbaar waarmee u voor de verwijdering van uitlaatgassen een afzuigsysteem kunt installeren dat probleemloos is in het gebruik. De gemotoriseerde slanghaspel is uiterst gebruikersvriendelijk en maakt de afzuiging van gevaarlijke uitlaatgassen mogelijk, of u nu kiest voor de besturingseenheid die op de wand wordt gemonteerd, een pendelbesturing of zelfs radiobesturing.

 

Efficiënte afzuiging van uitlaatgassenn

De veerbediende slanghaspel is een efficiënte afzuigoplossing, ongeacht of u één enkele slanghaspel met aangesloten ventilator of een aantal slanghaspels met een besturingssysteem installeert. Met een aantal opties kunt u de complexiteit van uw systeem in overeenstemming brengen met uw budget, maar altijd zo dat de gevaarlijke uitlaatgassen geen gevaar vormen voor de personen in de werkplaats.

 

Nieuwe motor

Het hart van de MHR kenmerkt zich door een nieuw type motor, een buisvormige motor die zich in het midden van de slangtrommel bevindt. Het motorcompartiment in de haspelpoot is afgedicht met een serviceluik om elektrische componenten te beschermen maar toch gemakkelijk onderhoud mogelijk te maken. De MHR is leverbaar met een trommelbreedte van 850 en 1050 mm, en kan worden geleverd met een optionele automatische klep.

Kenmerken
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Efficiënte afzuiging van uitlaatgassen
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement