MER | Gemotoriseerde slanghaspel | Plymovent

Gemotoriseerde slanghaspel voor werkplaatsen waar lichte en zware vrachtwagens worden onderhouden

MER | Gemotoriseerde slanghaspel | Plymovent
MER | Gemotoriseerde slanghaspel | Plymovent
Highlights

De gemotoriseerde slanghaspel (MER) is ontworpen om de slang met behulp van een elektrische hoogkoppelmotor in te trekken. Wij bevelen deze slanghaspel aan voor gebruik in werkplaatsen voor lichte en zwaardere vrachtwagens waar gebruik wordt gemaakt van zware slangen, zware nozzles en bovenloopkranen.

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

De MER is de ideale oplossing voor werkplaatsen waar wordt gewerkt met lichte en zwaardere vrachtwagens. Dit is de juiste keus, of u nu onderhoud uitvoert aan vrachtwagens, bussen of industriële off-road-voertuigen. In werkplaatsen waar hoge plafonds en gebruik van slangen met hoge temperaturen de norm zijn, geeft de robuustheid van de MER u alle mogelijkheden voor het opbergen van grote en zware slangen die worden gebruikt voor het afzuigen van uitlaatgassen.

 

Gemakkelijk te bedienen

Een probleemloze werking is gegarandeerd door het gebruik van een tandwielmotoraandrijvingssysteem waarmee een maximale hefcapaciteit wordt geboden voor elk type afvoerslang en nozzle. De gemotoriseerde slanghaspel is uiterst gebruikersvriendelijk en maakt de afzuiging van gevaarlijke uitlaatgassen mogelijk, of u nu kiest voor de besturingseenheid die op de wand wordt gemonteerd, een pendelbesturing of zelfs radiobesturing.

 

Efficiënte afzuiging van uitlaatgassen

De MER is geschikt voor zwaar gebruik en kan elke voertuigtoepassing aan. Met zijn toereikende vermogensmarge is de MER een slanghaspel die altijd betrouwbaar presteert, zodat u erop kunt rekenen dat deze altijd werkt wanneer het nodig is. Met een aantal opties kunt u de complexiteit van uw systeem in overeenstemming brengen met uw budget, maar altijd zo dat de gevaarlijke uitlaatgassen geen gevaar vormen voor de personen in de werkplaats.

Kenmerken
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Efficiënte afzuiging van uitlaatgassen
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement