HT afzuigslang

High Temperature Exhaust Hose (HT)

HT afzuigslang
HT afzuigslang
Highlights

De HT-slang voor brandweerkazernes en garages voor hulpdiensten kan in een goed ontworpen systeem continu uitlaatgastemperaturen weerstaan tot 482°C (900˚F).

-Alleen verkrijgbaar in Noord-Amerika-

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

De toonaangevende High Temperature Exhaust Hose (HT) van Plymovent voor brandweerkazernes en garages voor hulpdiensten, is een zelf ontwikkelde constructie, die is gemaakt van hoogwaardig synthetisch weefsel.

 

Uitlaatgastemperaturen

De HT is bedoeld voor gebruik in kazernes van brandweer en hulpdiensten met heavy-duty voertuigen die gevaarlijke uitlaatgassen met hoge temperaturen produceren. Bijv. dieselvoertuigen van 2007 en nieuwer die technologieën voor nabehandeling zoals een dieseldeeltjesfilter bevatten.

De HT is een hoogwaardige, vuurbestendige en slijtvaste slang die in een goed ontworpen systeem continu temperaturen kan weerstaan tot 482°C (900˚F). Met tussenpozen kan de HT-slang temperaturen van 566°C (1050°F) weerstaan, mits er voldoende toevoer van frisse lucht is.

Productcombinaties

Voor brandweerkazernes en garages van hulpdiensten raden wij een combinatie aan met de nozzles Magnetic Grabber of Pneumatic Grabber. Indien gewenst kan de operator gebruikmaken van de Safety Disconnect Handle, waarmee de nozzle aan de uitlaatpijp kan worden bevestigd zonder voorover hoeven te buigen. Deze slang kan worden aangesloten op een SBT-, STR- of VSRX-railsysteem.

Kenmerken
  • De slangwand is gemaakt van een zelf ontwikkelde, meerlaagse slang van synthetisch weefsel dat bestand is tegen hoge temperaturen
  • Externe helix is gemaakt van veerstaaldraad en een synthetische slijtstrip voor slijtvastheid
  • De benedenslang is gemaakt met een zelf ontwikkeld semi-star materiaal om een goede werking met Plymovent Grabbers mogelijk te maken
Geschikt voor
  • Brandweerkazernes
  • Kazernes van hulpdiensten
  • Brandweergarages en garages voor hulpdiensten
  • Trainingscentra voor brandweer en hulpdiensten
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement