Zwaar materieel | Plymovent

Afvangen van uitlaatgassen bij de bron uit landbouwvoertuigen zoals tractors en maaidorsers, evenals bulldozers, kiepwagens en wielladers.

Zwaar materieel wordt wereldwijd gebruikt voor bijna alle grote infrastructuurprojecten, van wegen tot bruggen en van pijpleidingen tot tunnels. Deze wagens zijn bedoeld voor werk in de buitenlucht, maar moeten wel worden gestald in een binnenruimte of hebben op een bepaald moment onderhoud nodig. Uw gezondheid kan ernstig in gevaar komen door motoren van deze voertuigen in een binnenruimte te laten draaien zonder de geproduceerde gevaarlijke dampen uit de motor af te voeren.

Veel gespecialiseerde organisaties waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Centers voor Disease Control & Prevention (CDC) hebben aangetoond dat diverse aandoeningen van de luchtwegen worden veroorzaakt als niet de benodigde maatregelen worden getroffen. Daarom kan Plymovent met onze afzuigsystemen voor uitlaatgassen uit voertuigen u helpen een werkplek te creëren die gezonder en veiliger is, of u nu een bulldozer, kiepwagen of wiellader hebt. 

Onze oplossingen

Slanghaspels 

Slanghaspels zijn ideaal omdat u hiermee een werkplek kunt creëren die meer georganiseerd is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u over slangen op de vloer struikelt. Voor algemene toepassingen bevelen wij de gemotoriseerde slanghaspel (MHR) aan die de slang met een elektronische motor intrekt. Voor zwaardere toepassingen moet echter de gemotoriseerde slanghaspel (MER) en gemotoriseerde veerbelaste slanghaspel (MSHR) worden gebruikt. Terwijl beide haspels worden geholpen door een elektronische motor, krijgt de MSHR extra hulp van een veer, wat deze extreem krachtig maakt.

 

Flexibele zwenkarm (FEB)Een tractor die is aangesloten op een FEB-boomarm van Plymovent die de gevaarlijke uitlaatgassen uit de werkplaats verwijdert.

Als u op zoek bent naar een flexibele en gemakkelijk te bedienen zwenkarm die dampen efficiënt afzuigt, dan is de FEB de ideale oplossing voor uw grote offroad- en mijnvoertuigen. Met een bereik van 8 meter en het gemak waarmee deze arm over de bovenzijde van zwaar materieel kan worden geplaatst, is deze arm ontworpen voor het bestrijken van een breed gebied. De arm wordt gemonteerd aan de muur en bij gebruik van algemene toepassingen is onderhoud niet nodig.

Afvoerslang voor hoge temperaturenEen kiepwagen die is aangesloten op een Plymovent-systeem voor het afzuigen van uitlaatgassen uit voertuigen.

Heavy-duty voertuigen produceren gevaarlijke uitlaatgassen met hoge temperaturen. Dus het is van het grootste belang dat u een slang hebt die dit aankan. De High-Temperature Exhaust Hose (HT) van Plymovent is een vlambestendige en slijtvaste slang die is gemaakt van hoogwaardig synthetisch weefsel, zodat deze uit voertuigen extreem hete uitlaatdampen tot 482°C (900˚F) kan afzuigen.

 

Stacker-uitlaattrechter

Zwaar materieel zoals tractoren of bulldozers is, anders dan de auto's waarmee wij dagelijks rijden, vaak uitgerust met uitlaatpijpen aan de bovenkant van het voertuig. Plymovent heeft de Stacker ontworpen om de dampen uit dit type uitlaat met succes af te zuigen. Deze uitlaattrechter is, behalve voor naar boven gedraaide uitlaten, ook ideaal voor verticaal gedraaide uitlaten en uitlaatpijpen die centraal onder een voertuig zijn geplaatst, zodat de Stacker ideaal is voor zwaar materieel van elk type.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement