Onderwijsinstituten | Plymovent

Vang uitlaatgassen uit voertuigen af bij de bron in scholen en andere trainingsfaciliteiten waar mensen wordt geleerd met verbrandingsmotoren te werken.

Onderwijsinstituten leren mensen de vaardigheden die zij nodig hebben voor reparatie en onderhoud van alle voertuigen die op de weg rijden. Al op de middelbare school krijgen leerlingen de gelegenheid om onderwijs en praktische trainingen te volgen met betrekking tot interne verbrandingsmotoren van voertuigen. Dit onderwijs kan een vervolg krijgen op technische scholen, colleges en universiteiten. Studenten worden onderwezen in belangrijke werkzaamheden en moeten worden getraind in het volgen van de juiste veiligheidsprocedures.

 

Houd onze toekomstige monteurs veilig en gezond

Het kan niet onopgemerkt blijven dat deze leerlingen in potentie kunnen worden blootgesteld aan ernstige gezondheids- en veiligheidsrisico's indien niet de juiste voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Veel gespecialiseerde instanties waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwen al lange tijd over de gevaren van de uitstoot van interne verbrandingsmotoren. Draaiende motoren in binnenruimten leiden tot ernstige problemen waaronder kanker en blootstelling aan koolmonoxide (CO), ook bekend als “the silent killer”.

Daarom heeft Plymovent meerdere oplossingen ontwikkeld waarmee onderwijsinstituten onze toekomstige monteurs en trainers veilig en gezond kunnen houden.

 

FumeCaddie

Een mobiele plug-en-play-unit die rechtstreeks kan worden aangesloten op de uitlaatpijp van het voertuig of apparaat. De ventilator van de FumeCaddie verwijdert de dampen bij de bron en zuigt deze naar buiten toe af uit het gebouw. Deze afzuigoptie voor voertuigen is in elke werkplaats gemakkelijk te gebruiken, op te bergen en te bedienen en heeft geen adapter nodig om zijn werk te doen.

 

Vaste afzuigersOnderhoudswerkplaats voor educatie met betrekking tot afzuigsystemen van Plymovent voor uitlaatgassen uit voertuigen.

Het FE-slangophangsysteem is de juiste keus als u afzuiging van uitlaatgassen nodig hebt maar de ruimte beperkt is. Met de afzuigslang die rechtstreeks op het leidingwerk of (in het geval van de FEF) op een ventilator aangesloten is, heeft u een gemakkelijk maar efficiënt systeem.

De slang is zeer licht en gemakkelijk te hanteren. De balancer ondersteunt u hierbij en houdt de slang in positie wanneer deze is vergrendeld. Als u klaar bent, kan de slang gemakkelijk worden opgeborgen op de slanghouder aan de muur.

 

Slanghaspels

We bieden diverse slanghaspels, waaronder de veerbediende slanghaspel (SER) en de gemotoriseerde slanghaspel (MHR). De veerbediende slanghaspel trekt de slang in met een veer terwijl de gemotoriseerde slanghaspel de veer intrekt met een elektromotor. Beide slanghaspels moeten worden gebruikt tijdens normale tot lichte activiteiten in kleine tot middelgrote trainingsfaciliteiten. Wanneer studenten werken met zwaardere toepassingen in grotere gebieden, biedt Plymovent de gemotoriseerde slanghaspel (MER) en de gemotoriseerde slanghaspel met veerondersteuning (MSHR). Beide haspels trekken de slang in met een elektromotor maar de gemotoriseerde slanghaspel met veerondersteuning krijgt extra hulp van een veer. Veel van onze slangen kunnen worden gemonteerd op een arm of rail om het bereik te vergroten.

 

Slangen

Wij bieden een breed scala aan afzuigslangen van verschillende diameters en temperatuurklassen. Plymovent biedt diverse slangen die geschikt zijn voor alle soorten voertuigen van openbare werken. Afhankelijk van uw toepassing kunt u kiezen tussen diverse slangen voor uw garage, waaronder flexibele slangen die bestand zijn tegen chemische stoffen of slangen met extra beveiliging zoals vlamwerende mantels. Onze experts helpen u bij het specificeren van de juiste afzuigslang voor uw garage.

 

Technische school met Plymovent-systeem voor het afzuigen van uitlaatgassen uit voertuigen.Uitlaattrechters voor elk type voertuig

Plymovent biedt een breed scala aan uitlaattrechters die zijn ontworpen voor zowel stationaire als bewegende voertuigen. Wij bieden uitlaattrechters die horizontaal of verticaal kunnen worden geplaatst op alle gangbare uitlaatpijpen en deze zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk. Er is een uitlaattrechter verkrijgbaar voor elke temperatuurtoepassing.

 

Contact opnemen

Wanneer u een faciliteit onderzoekt om te bepalen wat de meest effectieve manier is om gevaarlijke uitlaatgassen af te vangen en af te zuigen, kunt u vertrouwen op de experts van Plymovent om hun ervaring te delen die zij hebben opgedaan met het installeren van duizenden systemen in een groot aantal faciliteiten.

Plymovent en ons distributienetwerk beschikken over de ervaring en kennis om u te helpen bij het beantwoorden van deze vragen en bieden een oplossing voor elke toepassing. Als u vragen hebt, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Plymovent en onze geautoriseerde distributeurs.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement