Militaire voertuigen | Plymovent

Verwijder dieseluitlaatgassen uit uw militaire basis.

Dieselmotoren, die veel worden gebruikt in militaire voertuigen, produceren een mengsel van giftige gassen en deeltjes dat afkomstig is uit het verbrandingsproces. Deze uitlaatgassen komen via de uitlaatpijp terecht in uw werkomgeving en vormen een serieus gezondheidsrisico in militaire werkplaatsen.

Hoogwaardige afzuigsystemen voor dieseluitlaatgassen worden aanbevolen om ervoor te zorgen dat de wettelijke blootstellingslimieten niet worden overschreden. Plymovent biedt diverse systemen die dieseluitstoot afvangen, afzuigen en verwijderen, zodat voor uw militaire personeel een werkomgeving wordt gecreëerd die schoner en gezonder is.

Ons assortiment producten en systeemoplossingen doet dit allemaal, voor bestaande faciliteiten tot nieuwe militaire bases. Onze diensten omvatten de levering van afzonderlijke onderdelen tot volledige ondersteuning en implementatie van projecten. Elk systeem, aangepast aan de vereisten van de basis, is ontworpen voor de meest efficiënte verwijdering van gevaarlijke uitlaatemissies, zodat een werkomgeving wordt gecreëerd die gezonder is.

 

Afzuigsystemen voor uitlaatgassen in uw militaire faciliteit

Afvangen bij de bron van deeltjes in de lucht is de meest effectieve methode voor verwijdering van uitlaatemissies. Afzuiging bij de bron (directe aansluiting op de uitlaatpijp) zorgt ervoor dat de uitlaatemissies van het voertuig niet de kans krijgen om zich op te hopen in uw werkplaats, zodat het blootstellingsniveau in uw faciliteit afneemt. Het systeem voor afzuiging van uitstoot voor een militaire faciliteit hangt af van diverse factoren.

 

Kant-en-klare oplossingen

Voor een luchtmachtbasis biedt Plymovent bijvoorbeeld Vertical Stack Rails voor uw brandbestrijdingsvoertuigen met uitlaatpijpen aan de bovenzijde. Voor andere militaire brandweerwagens heeft Plymovent een railsysteem met de
MagneticGrabber® die automatisch wordt losgekoppeld bij het verlaten van de garage.

Wanneer troepen reparatie en onderhoud uitvoeren aan bijvoorbeeld tanks, tactische voertuigen en transport met zware apparatuur is het van essentieel belang dat de uitlaatdampen worden afgevoerd wanneer deze voertuigen in bedrijf zijn. Maar ook dat het afzuigsysteem zo wordt verplaatst dat het niet in de weg staat als het systeem niet nodig is. Plymovent biedt diverse slanghaspels op rails of slanghaspels op armen om in deze behoeften te voorzien.

 

Plug & Play

Plymovent biedt diverse oplossingen voor elk budget. Ons instapmodel is de FumeCaddie. Voor geïmproviseerd gebruik is dit de ideale unit. Dit model kan heel gemakkelijk worden opgeborgen, is draagbaar en kan snel worden aangesloten op de uitlaatpijp van het voertuig, zodat de uitlaatdampen naar buiten kunnen worden afgevoerd.

“Wij zijn er trots op om de mensen te kunnen beschermen die ons beschermen.”

 

 

Met een systeem van Plymovent bent u altijd veilig

Onze filosofie is om hoogwaardige, veilige, gebruikersvriendelijke systemen te leveren die voldoen aan wet- en regelgeving en de werkomgeving verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Plymovent uw militaire personeel op de best mogelijke manier kan beschermen.

 

Contact opnemen

Wanneer u een faciliteit onderzoekt om te bepalen wat de meest effectieve manier is om gevaarlijke uitlaatgassen af te vangen en af te zuigen, kunt u vertrouwen op de experts van Plymovent om hun ervaring te delen die zij hebben opgedaan met het installeren van duizenden systemen in een groot aantal faciliteiten.

Plymovent en ons distributienetwerk beschikken over de ervaring en kennis om u te helpen bij het beantwoorden van deze vragen en bieden een oplossing voor elke toepassing. Als u vragen hebt, nodigen wij u uit om contact op te
nemen met Plymovent
en onze geautoriseerde distributeurs.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement