Militaire voertuigen | Plymovent

Remove diesel exhaust from your military base.

Dieselmotoren, die veel worden gebruikt in militaire voertuigen, produceren een mengsel van giftige gassen en deeltjes dat afkomstig is uit het verbrandingsproces. Deze uitlaatgassen komen via de uitlaatpijp terecht in uw werkomgeving en vormen een serieus gezondheidsrisico in militaire werkplaatsen. Daarom worden duurzame afzuigsystemen aanbevolen. Hiermee worden uitlaatgassen verwijderd, zodat wettelijke emissienormen niet worden overschreden.

Plymovent biedt diverse afzuigsystemen waarmee uitlaatgassen worden afgevangen, afgezogen en verwijderd, zodat uw personeel van een schonere en gezondere werkomgeving wordt voorzien. Ons assortiment producten en systemen biedt voor alle situaties een oplossing, voor bestaande faciliteiten én nieuwe militaire kazernes.

Onze diensten omvatten de levering van afzonderlijke onderdelen tot het volledig implementeren en ondersteunen van projecten. Elk systeem is zo ontworpen dat gevaarlijke uitlaatemissies op zeer effectieve wijze worden verwijderd. Zo wordt er een werkomgeving gecreëerd die veel gezonder is, en aan uw specifieke wensen en die van de militaire basis voldoet.

Neem contact met ons op en ondervind onze klantgerichte aanpak.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement