Autogarages | Plymovent

Plymovent vangt uitlaatgassen bij de bron af uit personenwagens in garages.

Blootstelling aan gevaarlijke uitlaatgassen uit voertuigen kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken in garages voor uw monteurs en ander personeel. De meest efficiënte manier om die blootstelling tegen te gaan is om de uitlaatgassen bij de bron af te vangen en contact met gevaarlijke vervuilers zoals dieselbrandstof en benzeen te voorkomen. Ook uitstoot uit onjuist onderhouden voertuigen kan ernstige gevaren veroorzaken. De meest voorkomende bron van koolmonoxide is uitlaatgas van voertuigen in krappe ruimtes. Een juiste ventilatie en preventie moet in uw garage goed geregeld zijn.

Hoogwaardige afzuigsystemen voor uitlaatgassen worden aanbevolen om ervoor te zorgen dat de wettelijke blootstellingslimieten1] in uw reparatiewerkplaats niet worden overschreden. Plymovent biedt diverse systemen die gas- en dieseluitstoot afzuigen en verwijderen, zodat voor uw personeel een werkomgeving wordt gecreëerd die schoner en gezonder is.

Ons assortiment producten voor afzuiging van uitlaatgassen en onze systeemoplossingen doen dit allemaal, voor bestaande en nieuwe faciliteiten. Neem contact met ons op voor een offerte die is afgestemd op de behoefte van uw wagenpark.

 

Plug & Play-product of een systeemoplossing

De Plymovent FumeCaddie™ is een plug-and-play-unit voor afzuiging van uitlaatgassen die is ontworpen voor afzuiging bij de bron van uitlaatgassen die door elk soort voertuig of apparaat binnenshuis worden uitgestoten, om deze vervolgens uit uw garage te verwijderen. Deze gebruikersvriendelijke afzuiginrichting biedt schone lucht voor u en uw monteurs. De FumeCaddie™ wordt rechtstreeks aangesloten op de uitlaat van het voertuig met de gemakkelijk te gebruiken zuigmond, geen adapter nodig.

 

Systeemoplossingen

Plymovent biedt diverse oplossingen, van één enkele slanghaspel tot systemen met meerdere ophangsystemen voor aansluiting op de uitlaat van het voertuig in uw reparatiewerkplaats. Onze uitlaattrechters voor uitlaatgasafzuiging kunnen worden gebruikt op bewegende of stationaire voertuigen, en voor een groot aantal uitlaatpijpen, die horizontaal of verticaal kunnen worden gepositioneerd.

 

Afzuigsysteem voor uitlaatgassen afgestemd op uw behoeften

Ons ervaren personeel staat klaar om een op maat gemaakt systeem te ontwikkelen dat voldoet aan de specifieke proces- en gebouweisen in uw voertuigfaciliteit. Ons team werkt één-op-éen met uw ontwerpers en bouwmanagers om ervoor te zorgen dat het juiste systeem wordt geplaatst en de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Dit is een kosteneffectieve benadering die voor schone lucht in uw werkomgeving zorgt.

 

Contact opnemen

Wij hebben meer dan 50.000 installaties geleverd voor bronafzuigings- en ventilatiesystemen. Neem contact met ons op om te onderzoeken wat voor uw faciliteit de beste oplossing is.

 

1] Bronnen:

https://www.osha.gov/dts/hazardalerts/diesel_exhaust_hazard_alert.html​
https://www.osha.gov/dts/sltc/methods/inorganic/id182/id182.pdf
https://www.cdc.gov/niosh/hhe/reports/pdfs/2016-0094-3267.pdf
https://www.osha.gov/OshDoc/data_General_Facts/carbonmonoxide-factsheet.pdf​

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement