Safety disconnect handle | Brandweerkazernes

Ergonomische hendel voor het veilig bedienen van uw uitlaatgasverwijderingssysteem

Safety disconnect handle | Brandweerkazernes
Safety disconnect handle | Brandweerkazernes
Safety disconnect handle | Brandweerkazernes
Safety disconnect handle | Brandweerkazernes
Highlights

Dit functionele en efficiënte product zorgt voor een veilige en gemakkelijke bediening van het systeem waarmee de uitlaatgassen uit uw voertuigen worden verwijderd.

Downloads
Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

Plymovent biedt uitlaatgasverwijderingssystemen van de volgende generatie voor brandweerkazernes. Dit functionele en efficiënte product is gemakkelijk in het gebruik en brengt veilige ontkoppeling op een nóg hoger niveau. Met een ononderbroken stroom door de uitlaatgasverwijderingsslang worden de uitlaatgassen op efficiënte wijze uit het inademingsgebied verwijderd.

 

Gemakkelijk te bedienen

De safety disconnect handle is ergonomisch ontworpen. De ronde hendel is uitgerust met grote grepen zodat deze ook met handschoenen aan kan worden vastgepakt en vanuit elke hoek kan worden bereikt. Dit voorkomt dat de gebruiker moet bukken om het uitlaatgasverwijderingssysteem aan te koppelen, waardoor er minder risico is dat de betreffende persoon wordt blootgesteld aan de uitlaatgassen.

 

Functioneel ontwerp

Bij het ontwerpen van de Safety Disconnect Handle is altijd uitgegaan van de functionaliteit. De binnenzijde is gemaakt van duurzaam staal om uitlaatgassen van hoge temperaturen te kunnen weerstaan. De buitenzijde is gemaakt van gefabriceerde kunststof. Tijdens bediening van een pneumatisch systeem wordt de geïntegreerde pneumatische klep afgeschermd en zo gepositioneerd dat het systeem uiterst gemakkelijk kan worden bediend. De Safety Disconnect Handle voor een magnetisch systeem omvat niet de klep, maar heeft wel voordelen zoals de gemakkelijke bediening van het systeem en de veilige ontkoppelingsfunctie waarvoor octrooi is aangevraagd.

Kenmerken
  • Krasvaste materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen
  • Maximale efficiency, via een ononderbroken luchtstroom door de slang
  • Ergonomisch in het gebruik en de bediening
  • Beschikbaar voor zowel magnetische als pneumatische systemen
  • Kan worden gebruikt op alle bestaande systemen
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement