Referentie van White Springs Fire Department

Brandweer van White Springs zeer tevreden met Plymovent systeem.
Referentie Download PDF
Land USA

De uitdaging

De brandweer van White Springs in de Verenigde Staten maakte gebruik van een andere leverancier die een uitlaatgasverwijderingssysteem met slangen had geïnstalleerd voordat zij in zee gingen met Plymovent. Foutieve installatie, slechte service, ontoereikende systeemprestatie en veiligheidskwesties waren een aantal van de probleempunten.

 

Brandweer verwijdert concurrerend systeem en gaat verder met Plymovent

De Magnetic Grabber® van Plymovent maakte de brandweer van White Springs heel gelukkig, vooral omdat zij vinden dat het Plymovent-systeem zo gemakkelijk kan worden aan- en losgekoppeld. Daarnaast vonden de brandweerlieden van White Springs dat het zo gemakkelijk was om de Plymovent-slangen naar binnen tot in de kazerne en naar buiten uit de kazerne te draaien. De brandweer van White Springs liet ook weten dat de Safety Disconnect Handle van Plymovent met succes in de praktijk kon worden toegepast. “Het is niet langer nodig voorover te buigen en het systeem aan te haken. Zo zou het moeten zijn, veilig en eenvoudig”, zegt Assistant Chief McGuigan.

Met 25 tot 30 personen bestaat de brandweer van White Springs geheel uit vrijwilligers. Van de drie brandweerafdelingen wordt in White Springs het vaakst de hulp ingeroepen van deze brandweerafdeling om branden te bestrijden op bedrijfsterreinen en in woonwijken.

<- Download de complete referentie aan de linkerzijde van deze pagina (in het Engels).

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement