Mini Rail Profile (MRP) | Flexibele afzuigrailsysteem

Het flexibele afzuigrailsysteem voor brandweerkazernes en garages

Mini Rail Profile (MRP) | Flexibele afzuigrailsysteem
Mini Rail Profile (MRP) | Flexibele afzuigrailsysteem
Highlights

Het Mini Rail Profile (MRP)-systeem is een uitlaatafzuigsysteem dat bij uitstek geschikt is voor omsloten ruimtes voor hulpdiensten, in het bijzonder met lage plafonds. * Dit systeem is alleen verkrijgbaar als een magnetische uitvoering.

Video
Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

Het Mini Rail Profile Fire (MRP-Fire) systeem is ontworpen voor de brandweer en andere hulpdiensten voor aansluiting op de uitlaatpijp van voertuigen om vrijwel 100% van de uitlaatgassen af te vangen en te verwijderen. MRP is volledig automatisch, vanaf de activering van de ventilator tot de automatische ontgrendeling van de nozzle op het voertuig dat de garage verlaat. Het is zeer gemakkelijk in het gebruik, met een aansluiting op het systeem die slechts in één stap plaatsvindt terwijl het voertuig de garage binnenrijdt. Bedient tot twee voertuigen die zich achter elkaar bevinden. MRP is uitgerust met een vierkant railprofiel en een interne loopkat die binnen in de rail loopt. Dit systeem is alleen verkrijgbaar als een magnetische uitvoering.

 

Hoe het Mini Rail Profile (MRP) systeem werkt

De Mini Rail Profile Fire (MRP-F) is een automatisch, magnetisch systeem voor de afzuiging van uitlaatgassen van brandweerauto’s en voertuigen van andere hulpdiensten met uitlaatpijpen op laag niveau onder het chassis. Het systeem wordt gebruikt om schadelijke uitlaatemissies van voertuigen uit de garage te verwijderen door het uitlaatgas af te vangen en te verwijderen bij de bron van de emissie: de uitlaatpijp.

Terwijl het voertuig de garage verlaat, beweegt de loopkat zich langs het uiteinde van de rail. De vergrendelingskabel van de balancer zorgt ervoor dat de Magnetic Grabber buiten het gebouw wordt losgekoppeld van de uitlaatpijp.

 

Waar wordt MRP gebruikt

Het Mini Rail Profile Fire (MRP-F) systeem is een afzuigsysteem voor uitlaatgassen dat bij uitstek geschikt is voor besloten ruimtes van hulpdiensten, in het bijzonder ruimtes met lage plafonds, met een geëxtrudeerde aluminium rail en een interne loopkat. De rail wordt bovenhoofds geïnstalleerd langs de servicevakken bij de brandweerwagens en wordt aangesloten op een uitlaatventilator. De interne loopkat is uitgerust met het beproefde concept van lagere, middelste en bovenste slang in combinatie met de Magnetic Grabber en kan worden geplaatst bij elk servicevak waar afzuiging nodig is.

 

Optimale en efficiënte afzuiging

Het totale aantal loopkatten is beperkt tot twee (2) wagens van hulpdiensten. Hiermee worden een optimale afzuigingsefficiëntie en een energie-efficiënt systeem geboden. Uitlaatemissies worden naar buiten geventileerd via het railsysteem, gewoonlijk via één enkele uitlaat.

Kenmerken
  • Perfect voor kleinere brandweerkazernes en garages
  • Voorziet in een economische oplossing voor lange vakken waar de wagens achteruit naar binnen rijden
  • Kan tot twee (2) apparaten per rail bedienen
  • Standaardopties tot bijna twintig (20) meter lang
  • Energie-efficiënt systeem
Geschikt voor

Om gevaarlijke uitlaatemissies uit voertuigen te elimineren met onze systemen voor het afvangen en verwijderen van uitlaatgassen, voor de volgende sectoren: brandweerkazernes, garages van andere hulpdiensten en werkplaatsen waar voertuigen worden gerepareerd.

90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement