Hoe wij werken

Op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van luchtbehandeling heeft Plymovent een benadering ontwikkeld die wij “engineered solutions” ofwel “totaaloplossingen” noemen. En die heeft zich bewezen in de praktijk. Deze benadering zorgt voor schone lucht in uw werkomgeving met een kosteneffectief en eenvoudig besturingssysteem. Het proces omvat 7 fasen, van analyse en ontwerp tot levering, installatie, inbedrijfstelling en service, alles samengebracht in een pakket dat waar voor zijn geld biedt.

De totaaloplossingen van Plymovent

Fase 1: Wij doen onderzoek

Elke klant heeft specifieke eisen. Om hieraan tegemoet te kunnen komen, moet een grondig onderzoek worden uitgevoerd, waarbij een groot aantal vragen moet worden beantwoord over het lasproces, het aantal werkplekken en het bereik binnen werkplekken, de indeling van de werkplaats, filtratiebehoeftes, lokale wet- en regelgeving en de behoefte aan systeembesturing. Zijn er plannen voor toekomstige uitbreiding? Na deze eerste fase weten wij wat wij moeten doen.

Fase 2: Wij maken een plan

Op basis van de informatie uit ons onderzoek stellen wij een traject op om uiteindelijk de meest optimale luchtkwaliteit in de werkomgeving te bereiken. Uit ons brede productassortiment kiezen wij producten waarmee wij een systeem op maat maken dat duurzaam is en optimaal functioneert, gebruiksgemak biedt en een gezonde werkomgeving creëert.

Fase 3: Wij maken een ontwerp

In de ontwerpfase verfijnen wij de producten die wij hebben gekozen in de planningsfase, door drukval, filtergroottes, ventilatorgroottes, etc. te berekenen. De flexibiliteit en modulariteit van onze producten stellen ons in staat uw systeem te optimaliseren in relatie tot modulariteit, kosteneffectiviteit en bediening. Het resultaat is een systeemontwerp dat in overeenstemming is met uw behoeftes, vandaag en voor uitbreiding in de toekomst.

Fase 4: Wij verzorgen de installatie

Na de ontwerpfase kunnen wij uw maatwerksysteem installeren. Wereldwijd heeft Plymovent meer dan 30.000 systemen geïnstalleerd om een gezonde werkomgeving tot stand te brengen. Wij beschikken over een ruime ervaring als het gaat om de oplevering van gebruiksklare systemen die probleemloos functioneren, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Fase 5: Wij stellen het systeem in bedrijf

Na de installatiefase zorgen wij ervoor dat het systeem wordt gekalibreerd om ervoor te zorgen dat alle parameters correct worden ingesteld. Ons voortdurende streven naar perfectie geeft een reinigingssysteem dat vandaag en voor de toekomst een solide investering is.

Fase 6: Wij geven trainingen

Plymovent beschikt door haar jarenlange ervaring over enorm veel kennis. Als partner willen wij onze kennis en technologie graag delen. Daarom kunnen wij voor u praktische trainingen opganiseren zodat u het optimale uit onze systemen kunt halen.

Fase 7: Wij bieden service en onderhoud

Operationele veiligheid in productielijnen is vandaag de dag essentieel voor een hoge productiviteit. Wij bieden daarom servicecontracten. Onze onderhoudstechnici zorgen ervoor dat uw afzuigsysteem in perfecte staat is en optimaal blijft functioneren.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement