Plymovent Energiebeheer

Belangrijke factoren in relatie tot energiebeheer

Opwarming van de aarde en het wereldwijd gestegen energieverbruik hebben geleid tot nieuwe zorgen over vervuilers in de lucht. Om deze negatieve tendens te keren, moet op intelligente wijze gebruik worden gemaakt van beschikbare technieken. Fabrieken die minder energie verbruiken, presteren beter in een concurrerende mondiale omgeving waar stijgende kosten een nadeel betekenen.

Wij bieden besturingsapparatuur waarmee u uw gebruik van elektriciteit en het algehele energieverbruik in aanzienlijke mate kunt verlagen. Wij kunnen systemen bieden die variëren van eenvoudige handbediende systemen tot geavanceerde volautomatische systemen.

Investeren in een Plymovent-besturingssysteem is investeren in het milieu en in uw toekomst als concurrerend bedrijf.

 

1. Eenvoud

Handmatige starters zijn een eenvoudige en kosteneffectieve manier om kleinere systemen te bedienen.

2. Automatische werking

Bij gebruik van automatische besturingsapparatuur hoeft u niet te denken aan in/uitschakeling van het systeem. Het systeem doet dit automatisch als het nodig is.

3. Energiebesparingen

Een besturingssysteem zorgt voor energiebesparingen ten aanzien van verwarming en stroomverbruik. Een kleinere ventilator kan met gebruik van energiebesparende apparatuur met minder stroomverbruik dezelfde taak uitvoeren als een grotere ventilator. Een kleinere ventilator bespaart u ook geld door verwarmde lucht alleen af te zuigen als dit nodig is. Bovendien wordt wereldwijd opgeroepen om energie te besparen.

4. Flexibiliteit

Wij kunnen uw systeem afstemmen op uw behoeftes.

5. Lagere installatiekosten

Goedkopere installatie van leidingen en mechanische en elektrische onderdelen. Kleinere filters, ventilatoren en leidingen maken de totale installatie gemakkelijker, sneller en goedkoper.

6. Verbeterde werkomgeving

In de werkomgeving zal het geluidsniveau lager worden. Dit wordt bereikt doordat de automatische besturing van de ventilator ervoor zorgt dat de ventilator alleen wordt geactiveerd als het nodig is.

7. Efficiency

De systeembesturingsonderdelen zorgen er op elk moment voor dat de afzuigsystemen efficiënt functioneren. Een voorbeeld hiervan is dat bij elke afzuiger het juiste luchtvolume automatisch wordt afgezogen als dat nodig is.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement