Systemen voor achteruit inrijden

Systemen voor achteruit inrijden
Systemen voor achteruit inrijden
Systemen voor achteruit inrijden
Highlights

Geschikt voor één voertuigvak.

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

Het Sliding Balancer Track System (SBT) is een toonaangevend systeem waarmee overal ter wereld uitlaatgassen worden afgezogen uit brandweerauto’s en voertuigen van andere hulpdiensten.

 

Het SBT-systeem is het voorkeurssysteem voor een garage waar voertuigen achteruit inrijden, geschikt voor één voertuigvak; dit systeem is ontworpen voor aansluiting op elk type uitlaatpijp, terwijl vrijwel 100% van de uitlaatgassen wordt afgevangen. Het SBT-systeem kan worden gebruikt in een parkeervak waarbij de uitlaatpijp van het voertuig zich binnen 12 meter vanaf de deur bevindt.

 

Dit is een volautomatisch systeem, waaronder activering van een ventilator, en loskoppeling van het voertuig uit het systeem. Het SBT-systeem voldoet volledig aan de voorschriften, en het voertuig wordt in één stap op het systeem aangesloten wanneer het de garage inrijdt, wat het gebruiksgemak vergroot.

 

Als u op zoek bent naar een uitlaatgasverwijderingssysteem dat gemakkelijk is in het gebruik en voor een effectieve en efficiënte afzuiging van dieseluitlaatgassen zorgt, dan is de SBT de juiste keus.

Kenmerken
  • Automatische loskoppeling bij het verlaten van het gebouw
  • Bronafzuiging vrijwel 100% met een unieke automatische Grabber®-uitlaattrechter; verkrijgbaar in zowel een pneumatische als magnetische uitvoering
  • Automatische start/stop van ventilator met gebruik van een afzuigsensor
Geschikt voor
  • geschikt voor één voertuigvak
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement