Uitlaatgasafzuiging

Plymovent levert afzuigsystemen voor uitlaatgassen die zorgen voor schone lucht op de werkplek van automonteurs en van brandweermannen.

Tijdens het verbrandingsproces van diesel in de motoren, die onder meer gebruikt worden in brandweerwagens, komt een mengsel van giftige gassen en deeltjes vrij. Deze gevaarlijke uitstoot van dieseluitlaatgassen vormt een groot risico voor de gezondheid van brandweermannen en is kankerverwekkend. Het is van essentieel belang voor gezonde en veilige werkomstandigheden te zorgen door die risico's te verminderen. Beschermende maatregelen zijn daar een belangrijk aspect van.

De systemen van Plymovent zuigen de uitlaatgassen effectief af, waarna ze vervolgens gecontroleerd afgevoerd worden. Hiermee worden risico’s in brandweerkazernes tot een minimum beperkt.

 

Schrijf u nu in voor de newsletter van Plymovent!

Talrijke tevreden klanten

Wij hebben wereldwijd meer dan 50.000 bronafzuigingssystemen geïnstalleerd voor de verwijdering van dieseluitlaatgassen.

Heeft u een vraag?
Vind uw lokale verkoopkantoor Vind uw lokale verkoopkantoor

Plymovent beschikt over kantoren in 9 landen. De rest van de wereld wordt bestreken door een specialistisch netwerk van meer dan 85 erkende distributeurs.

Vind een distributeur

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement