Werken bij Plymovent

Bij Plymovent werken wereldwijd meer dan 200 mensen. Kantoorpersoneel en engineers; mannen en vrouwen; directeuren en stagiaires. Samen vormen wij een groot, maar gefocust team. Wij investeren niet alleen continu in onze producten en processen, maar ook in de kwaliteit van onze werknemers. Wij bieden mensen uitdagende functies waarin zij hun talenten kunnen gebruiken en stimuleren onze werknemers om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Ambities

In het laatste decennium hebben wij een sterke groei doorgemaakt dankzij de enthousiaste inzet van onze werknemers die heeft bijgedragen tot het succes van ons bedrijf. En omdat wij blijven groeien, zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde, getalenteerde mensen om onze organisatie te versterken. Wij nodigen u van harte uit om uw kennis en vaardigheden met ons te delen en deze binnen onze ambitieuze organisatie toe te passen.

Spreekt u dit aan?… Onderneem dan actie!

Bent u klaar voor een volgende stap in uw carrière? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer online naar de functie van uw keuze.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement