Kom werken bij het leukste bedrijf van Alkmaar & Breda

Kom jij werken bij Plymovent? Dan kom je bij een succesvol bedrijf met wellicht de leukste collega’s in Nederland. Onze sterke groei in de afgelopen 10 jaar hebben wij te danken aan de enthousiaste inzet van onze collega’s en als teamspeler kan ook jij hier de komende jaren aan bijdragen. Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, mooie doorgroeimogelijkheden en een gezellige sfeer.

 

Wie zijn wij?

Bij Plymovent zijn wij enorm trots op het feit dat wij innovatieve producten en systemen bedenken voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij produceren deze in onze eigen fabrieken en verkopen onze producten wereldwijd. Bij ons draait alles om schone lucht op de werkvloer. Schone lucht voorkomt chronische ziekten zoals diverse longaandoeningen en helpt medewerkers langduriger inzetbaar te houden. En dat is precies waar Plymovent al sinds 1975 voor staat: CLEAN AIR AT WORK.

 

Plymovent in het nieuws

Plymovent is druk onderweg een NetZero company te worden. Klik
hier
om meer te weten over onze inspanningen.
Plymovent is in 2021 op de derde plek geëindigd in de verkiezing van Beste Onderneming van Noord-Holland, in de categorie Grote Bedrijven. Plymovent bestaat al meer dan 45 jaar. En feestjes vieren doen we graag! Daarnaast hebben we een eigen bruine kroeg, fitness ruimte en wekelijkse bootcamp lessen.

 

Openstaande vacatures

 

Internationaal

Bij Plymovent werken wereldwijd meer dan 200 mensen. Onze productielocaties bevinden zich in Alkmaar, Chiang Mai (Thailand) en Cranbury NJ (VS). We hebben verkoopkantoren in Canada, Frankrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten. In de rest van de wereld hebben wij meer dan 90 erkende distributeurs.

 

Collega’s

Samen vormen wij een groot, maar gefocust team. Wij investeren niet alleen continu in onze producten en processen, maar ook in de kwaliteit van onze werknemers. Wij bieden mensen uitdagende functies waarin zij hun talenten kunnen gebruiken en stimuleren onze werknemers om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

 

Onze waarden

Binnen Plymovent hebben wij 3 kernwaarden. We hechten er veel waarden aan om dit in alle facetten van ons bedrijf door te voeren. Deze staan zelfs op onze koffiemokken. :-)

  • Customer first
  • Passion to Perform together
  • Don't hold back & Make it happen

 

Quotes van Collega's

Hieronder enkele quotes van onze medewerkers waarin deze waarden terugkomen.

 

“Van het begroeten van onze bezoekers tot het boeken van vluchten en hotels, ik vind het allemaal leuk!”

“Plymovent zorgt voor schone lucht op het werk en dat is heel belangrijk voor nu en voor de toekomst. Iedereen is goed in zijn of haar werk bij Plymovent en erg prettig om mee samen te werken. We zijn een groeiend bedrijf en het is geweldig om daar deel van uit te maken.”

Manon - Receptioniste

 

"Wat ik vanaf het begin heb ervaren, is de indrukwekkende kennis, toewijding en passie van de wereldwijde sales-, marketing- en productmanagement-collega’s. Het is een geweldig team! Daarnaast werken we samen met een groot netwerk van dealers wereldwijd."

"En dat is wat ik het leukste vind aan mijn baan: de mix van werken met mensen uit zoveel verschillende culturen (Plymovent is een echt 24/7 bedrijf, de zon schijnt altijd wel ergens bij Plymovent), ambitieuze doelen en het belangrijkste: voldoen aan de klant verwachtingen; met onze geweldige 'ahead of the curve'-producten zijn we dankbaar dat we bijna 100% klantenbehoud hebben. Ik kan eerlijk zeggen dat 'Customer First' door onze aderen vloeit bij Plymovent."

Peter - Vice President Marketing & Sales

 

"Tijdens mijn sollicitatiegesprek merkte ik al de fijne sfeer bij Plymovent."

"Plymovent is een bedrijf wat er niet voor schroomt om buiten de gebaande lijnen te wandelen. Hierdoor kunnen we zeer klant gericht werken en krijgen we veel voor elkaar."

Marcel - Logistic Coordinator

 

 

"Ik startte in juni 2016 bij Plymovent als Logistic Purchaser, en daarna werkte ik als Supervisor Bedrijfsbureau. Eind 2019 diende een nieuwe kans zich aan om mijzelf te kunnen ontwikkelen als interne Medior SAP consultant. Het internationale karakter van de organisatie sprak mij destijds aan en ik vind het erg leuk om dagelijks contact te hebben met al onze collega’s wereldwijd en hen te ondersteunen bij SAP vraagstukken & projecten."

"Er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten & systemen, maar ook in het opleiden en bieden van kansen aan de medewerkers van Plymovent. “Don’t hold Back and Make it Happen” slaat voor mij persoonlijk dan ook op de kansen die de organisatie biedt, en het grijpen van deze (interne) kansen."

Karin - Medior SAP Consultant intern

 

Solliciteren?

 

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Hoofdkantoor Alkmaar  Verkoopkantoor Breda
 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement