Tips om het uitlaatgas-afzuigsysteem schoon te maken

Tips om het uitlaatgas-afzuigsysteem voor uw brandweerwagens schoon te maken

03 april 2020 Plymovent, wereldwijd leverancier van systemen voor uitlaatgasafzuiging voor brandweerwagens en ambulances, beschermt dagelijks honderdduizenden eerstehulpverleners.

Ten tijde van het COVID-19-virus wil Plymovent enkele aanvullende veiligheidsmaatregelen aanbevelen om de brandweer- en ambulancemedewerkers in deze onzekere tijd te blijven beschermen.

Het Plymovent-systeem is het eerste wat wordt aangeraakt op het moment dat de eerstehulpverleners na een oproep terugkeren op de brandweerkazerne of de ambulancepost. We raden we aan de buitenkant van het systeem goed schoon te maken, of schoon te vegen met een desinfectiemiddel. Systeemonderdelen die vaak worden aangeraakt moeten dagelijks schoongemaakt worden. Deze onderdelen zijn o.a. de onderste 1,80m van de zwart-gele flexibele uitlaatslang en de Safety Disconnect Handle. In het geval van een Pneumatisch systeem ook de handmatige vul- en deflatieknop, de onderste meter van de zwarte-gele slang boven de nozzle die op de uitlaat van het voertuig wordt aangesloten, en de voorkant van de Plymovent besturingskast die aan de muur hangt.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement