Tacoma FD TV Show publiceert persbericht over Plymovent

Tacoma FD TV Show publiceert een boodschap van algemeen belang over hoe belangrijk het is om te beschikken over een afzuigsysteem van Plymovent

22 februari 2021 De Tacoma FD TV show maakt op hun set nu al 3 seizoenen gebruik van afzuigsystemen voor uitlaatgassen uit voertuigen en delen hun goede ervaringen daarmee in een nieuwe boodschap van algemeen belang.

Brandweerlieden beschermen tegen gevaarlijke uitlaatgassen in hun kazernes is iets wat Plymovent al meer dan 45 jaar doet. Als wereldwijde leider op het gebied van afzuigsystemen voor uitlaatgassen uit voertuigen van hulpdiensten is dit iets dat wij als bedrijf serieus nemen – diegenen beschermen die ons beschermen. Dus toen het erom ging om bescherming te bieden voor de acteurs die brandweerlieden spelen en de andere leden van de cast van de bekende Tacoma FD TV, maakte dit geen verschil uit!

Op een lichtvoetige manier bespreken twee sterren van de cast het belang van een Plymovent-afzuigsysteem voor uitlaatgassen en natuurlijk de hashtag, "Hook Up the Hose.”

Bekijk binnenkort seizoen 3 van Tacoma FD met korte 'optredens' van de geelzwarte Plymovent-afzuigsystemen voor uitlaatgassen!

 

Over Plymovent

Sinds 1975 zorgen wij voor schone lucht op het werk, met hoogwaardige afzuiging van uitlaatgassen uit voertuigen en industriële filtratieproducten die overal ter wereld bescherming bieden voor werkenden. Plymovent is de wereldleider voor bescherming van brandweerlieden, personeel van andere hulpdiensten en anderen tegen gevaarlijke uitlaatgassen uit voertuigen. Onze volautomatische opstart- en loskoppelingssystemen voor afzuiging bij de bron zijn dé aanbevolen methode om in uw kazerne uitlaatgassen onder controle te brengen - in bestaande kazernes of nieuwe gebruiksklare faciliteiten.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement