Plymovent is lid van European Welding Association

Plymovent is lid geworden van de European Welding Association

20 juli 2021 In juni 2021 is Plymovent lid geworden van de European Welding Association.

De European Welding Association (EWA) is een industriële associatie van fabrikanten van lasapparatuur en verbruiksartikelen evenals nationale associaties uit de lasindustrie in geheel Europa. De doelstellingen van de EWA zijn onder meer om de belangen van hun branche te behartigen bij besprekingen met de overheden van de EU-landen, de Commissie van de EU, andere landen en met handelsorganisaties en alle andere lichamen over zaken die betrekking hebben op de branche. Daarnaast worden door de EWA bestaande en nieuwe technische normen herzien respectievelijk bevordert, wat van tijd tot tijd nodig is voor de handel in de gehele EU en de rest van de wereld.

Een van de belangrijkste ontwikkelingen bij EWA op lasgebied en regulering van laswerk is om de lasser te beschermen tegen gevaarlijke dampen. Dit kan worden bereikt met apparatuur en oplossingen voor afzuiging van lasrook, op welk gebied Plymovent zeer veel expertise heeft.

Plymovent ziet ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de EWA en ervoor te zorgen dat lassers kunnen rekenen op “Schone lucht op het werk voor iedereen overal”, de missie van Plymovent!!

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement