Plymovent voldoet aan nieuwe ISO 21904 normen

NIEUWE ISO 21904: Plymovent voldoet en blijft volledig voldoen aan de verplichte normen

02 oktober 2020 Plymovent is volledig voorbereid om de essentiële kenmerken van deze nieuwe ISO 21904-norm te integreren.

Plymovent staat erom bekend vóór de troepen uit te lopen. Vele jaren van investeringen in innovatie, R&D en productontwikkeling hebben geleid tot nieuwe geavanceerde productintroducties, zoals de GoLine, ProLine en grote filtratiesystemen zoals Diluter en Push-Pull systemen. Plymovent heeft verder ook zijn eigen in-house EMC- en W3-testcentra ontwikkeld om elektrische tests en luchtfiltratietests uit te voeren. Van de innovatieve FlowGuard (ref. ISO 21904-1:2020) tot HEPA-filters op de meeste systemen: wij hebben het allemaal!

Kort gezegd: Plymovent is volledig voorbereid om de essentiële kenmerken van deze nieuwe ISO 21904-norm te integreren. En wij nodigen u uit hetzelfde te doen!

Wat is ISO 21904-1:2020?

ISO 21904-1:2020 is geïntroduceerd per 1 oktober 2020. Deze nieuwe ISO-norm is een wereldwijde norm die algemene eisen definieert voor toekomstige systemen en apparatuur voor het afvangen en scheiden van lasrook. De belangrijkste onderdelen zijn:

  • Introductie van een minimaal luchtopbrengstdebiet voor afzuigapparaten zoals afzuigarmen.
  • Met dit minimale luchtopbrengstdebiet moet worden voldaan aan efficiency-vereisten voor lasrookklasse W3.
  • De lasser moet worden geïnformeerd door een optisch signaal dat de apparatuur met dit debiet werkt.

Plymovent is klaar voor de toekomst, doet u met ons mee? Neem contact met ons op indien u ‘Schone lucht op het werk’ met de juiste kwaliteitsnormen in uw pand wilt bespreken.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement