Diverse Plymovent-producten ontvangen een TÜV SÜD-certificering

Diverse Plymovent-producten ontvangen een TÜV SÜD-certificering

07 september 2021 Onlangs heeft Plymovent de vernieuwde TÜV SÜD-certificering ontvangen voor een aantal van onze systemen voor afzuiging van uitlaatgassen. Bij Plymovent staan veiligheid, beveiliging en duurzaamheid centraal. Dat is de reden waarom wij al lang samenwerken

Om dit TÜV SÜD-certificaat te krijgen, werden verscheidene systemen van Plymovent getest op veiligheid en werden de productielocaties in Troisdorf (Duitsland) en Lamphun (Thailand) gemonitord. Dit laat zien dat bij onze producten veel belang wordt gehecht aan kwaliteitsnormen en wij een bewezen staat van dienst hebben in de sector die zich bezighoudt met systemen en producten voor afzuiging van uitlaatgassen.

 

Welke systemen voor afzuiging van uitlaatgassen hebben de certificering ontvangen?

 • De Sliding Balancer Track Pneumatic (SBTP) en Sliding Balancer Track Magnetic (SBTM) van Plymovent.
  • Deze SBT-systemen worden voornamelijk gebruikt in enkelvoudige situaties waarbij voertuigen achteruit de garage inrijden.

 

 • Straight Rail-systeem STRP (pneumatisch) en STRM (magnetisch)
  • Deze railsystemen zijn ontworpen voor situaties waarbij voertuigen de garage vooruit in- en uitrijden, met maximaal vier voertuigen in tandem geparkeerd.

 

 

 • De Vertical Stack Rail (VSR)
  • Dit systeem is de ideale oplossing voor voertuigen die een uitlaat bovenop hebben en door een garage of kazerne moeten rijden. Het railprofiel is een systeem waarmee een beweging van zijkant naar zijkant van het gehele systeem mogelijk is en lijnt zichzelf automatisch uit met de uitlaatpijp van het voertuig. De Vertical Stack Rail (VSR) is de ideale oplossing voor zware voertuigen die door een vrachtwagengarage of brandweerkazerne (op een luchthaven) rijden.

 

 • Vehicle Square Rail systeem
  • Het vierkante railprofiel in VSRX voorziet in een buitengewoon hoge luchtopbrengst voor ondersteuning van parkeervakken waarin twee tot vier zware voertuigen op één lijn staan.

 

Een product met TÜV SÜD-certificering hebben

De TÜV SÜD-certificering betekent dat een bemonstering van het product is getest op veiligheid en aan de minimumeisen van de Duitse wet voor productveiligheid voldoet. Dit toont aan de buitenwereld dat kwaliteit, veiligheid en hoge industrienormen een integraal onderdeel van ons DNA vormen. TÜV SÜD-gecertificeerde producten worden rigoureus getest en zijn een onderscheidend universeel kenmerk voor consumenten en handelaars.

TÜV SÜD is een vertrouwde partner geworden als het gaat om veiligheid, beveiliging en duurzaamheid. TÜV SÜD voert zelfstandig taken uit op het gebied van voertuigmonitoring, rijbewijzen en apparatuur, en productveiligheid. Een organisatie die anticipeert op technologische ontwikkelingen, veranderingen mogelijk maakt, normen definieert en verdergaat dan naleving van regelgeving. Dit zijn de kernwaarden en doelstellingen die de missie vormen van TÜV SÜD.

 

-> Meer informatie over het TÜV SÜD-certificeringsproces en de hieraan gerelateerde producten van Plymovent kunt u lezen in onze blog.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement