Plymovent presenteert zijn hoogwaardige systemen op de EuroBLECH-beurs

Plymovent presenteert zijn hoogwaardige systemen op de EuroBLECH-beurs

26 september 2014 Plymovent heeft ook deze keer een stand op de EuroBLECH, ‘s werelds meest toonaangevende beurs voor technologie op het gebied van bewerking van plaatmetaal.

De EuroBLECH vindt plaats tussen 21 en 25 oktober 2014 op het beursterrein van Hannover in Duitsland. Plymovent presenteert zijn producten en systemen voor afzuiging van las- en snijrook in hal 12, stand A55.

Op deze beurs zal Plymovent een reeks interessante producten tonen. De DraftMax Ultra is een werkbank met afzuig- en filtratiesysteem voor las- en slijpwerkzaamheden. Met een automatische stop/start en automatische filterreiniging is deze unit heel gemakkelijk te bedienen.

Daarnaast presenteren wij de MistEliminator 32. Dit modulaire filtratiesysteem vermindert de achtergrondconcentratie van olienevel in draaibanken of speciale (CNC)-machines tijdens metaalbewerkingsprocessen.

Natuurlijk presenteren wij ook de kern van ons productassortiment op het gebied van bronafzuiging, zoals onze plastic en metalen afzuigarmen (KUA, MSA) en mobiele filterunit MFD.

Tevens kunnen wij bezoekers ook informeren over onze maatwerkoplossingen voor de afzuiging van las- en snijrook, en onze oplossingen voor specifieke problemen, zoals de SHIELD fire safety solutions.

Onze sales manager voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Thomas Maier, geassisteerd door onze verkoopvertegenwoordigers Dietmar Reen en Matthias Großfurtner, zullen tijdens de gehele beurs aanwezig zijn.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement