Plymovent introduceert nieuwe afzuigarm: T-Flex/CW

Plymovent introduceert nieuwe afzuigarm: T-Flex/CW

18 mei 2011 Het assortiment afzuigarmen van Plymovent is uitgebreid met een nieuw product: T-Flex/CW.

De T-Flex/CW is een telescopische afzuigarm die lassers in staat stelt om “onder de hand lassen” evenals “in positie lassen” uit te voeren. De precieze positionering optimaliseert de afzuiging van lasrook bij de bron, wat zorgt voor een veilige en gezonde arbeidsomgeving.

De T-Flex/CW gebruikt een wrijvingsvrij balansmechanisme. Dit maakt een precieze werkpositie mogelijk en zorgt er bovendien voor dat de afzuigarm vrijwel onderhoudsvrij is. Vanwege de draaibare kap is de arm gebruikersvriendelijk en flexibel. Met behulp van de veerbalans kan bovendien snel van een verticale naar horizontale positie worden gegaan. De T-Flex/CW werkt binnen een straal van 2,5 meter.

Doordat de arm weinig ruimte inneemt, is deze uiterst geschikt voor allerlei soorten laswerkzaamheden in bijvoorbeeld afzuigkappen en lascabines. De T-Flex/CW omvat een wandbevestigingsbeugel, die het mogelijk maakt om de arm rechtstreeks op de wand of op een kolom te bevestigen. Bij montage op een kolom kan de arm met de draaischarnier 300° graden worden gedraaid.

De T-Flex/CW is compatibel met de enkele en centrale ventilators van Plymovent. De enkele ventilators kunnen direct boven op de arm worden gemonteerd. Er zijn diverse opties beschikbaar om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften, zoals de laskabelsensor (WCS), automatische afsluitklep (AD-200 of AD-8), luchtstroomsensor (FlowGuard) en de flens in het geval van een kanaalaansluiting (NCF).

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement