Persberichten

Plymovent introduceert dit jaar virtual reality en veel meer op de FDIC

07 april 2017 Plymovent is heel enthousiast over de nieuwe manier waarop bezoekers op stand 5443 van de FDIC onze systemen voor uitlaatgasafzuiging kunnen ervaren met gebruik van virtual reality-technologie.

Bezoekers van onze stand kunnen zich onderdompelen in het gevoel alsof zij daadwerkelijk in een brandweerkazerne zijn en ervaren hoe gemakkelijk en belangrijk het is om in de kazerne gebruik te kunnen maken van een Plymovent-systeem dat uitlaatgassen verwijdert.

In stand 5443 van Plymovent kunnen bezoekers tevens ontdekken hoe zij in de kazerne op veilige wijze rook en stof kunnen verwijderen met de DraftRescue. De DraftRescue, een combinatie van een werkbank en een afzuigsysteem, kan vrijwel overal in een brandweerkazerne of andere hulpdienstgarage worden geplaatst, waaronder wasserijruimtes. Dit systeem is geschikt voor een groot aantal toepassingen, zoals voorreiniging van persoonlijke beschermingsmiddelen (stof, gasverontreiniging van uitrukkleding), werken met benzine aangedreven gereedschappen (rook) en vullen van droogpoederblussers (stof). Het afzuigsysteem verwijdert vervuilende stoffen, rook en droge chemicaliën rechtstreeks uit de ademhalingszone van de gebruiker.

Plymovent toont ook de nieuwste innovatie van de bekroonde Magnetic Grabber® - de BlackArmour. Bezoek de Plymovent-stand 5443 op de FDIC, Indianapolis (April 27-29) om meer te ontdekken!

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement