Plymovent introduceert de MDB-2 hoogvacuüm-unit

Plymovent introduceert de MDB-2 hoogvacuüm-unit

20 april 2020 Toortsafzuiging is een efficiënte manier om lasrook bij de bron op te vangen. De Plymovent MDB-2 / HV is een uitstekend presterend, zeer effectief, zelfreinigend lasrookafzuigsysteem...

...met een geïntegreerde hoogvacuüm (HV) -ventilator voor aansluiting op 6 tot 10 afzuigbranders. Dit systeem is zelfs perfect voor zware, handmatige lasprocessen en lange lasruns. De hoogvacuüm ventilator met hoog rendement wordt in een luchtgekoelde, geluidsabsorberende kast geplaatst met standaard een kanaalgeluiddemper. Dit resulteert in een laag geluidsniveau. Flexibiliteit is de sleutel tot de MDB-2/HV met inlaten aan beide zijden van de unit.

De MDB-2/HV heeft een standaard vonkenvanger (SparkTrap). De afgezogen lasrook gaat door deze vonkenvanger om zo de filterpatronen in de unit te beschermen tegen vonken. Twee CART-PTFE/10 filterpatronen filteren de vervuilde lucht met een zeer hoog rendement. Het grote oppervlak en de structuur van de filterpatronen zorgen voor efficiëntie, weinig onderhoud en een langere levensduur van het filter. De gefilterde lucht wordt via de uitlaat bovenop de ventilator in de werkplaats teruggevoerd. Doordat de ventilator in een luchtgekoelde geluidsabsorberende kast zit en de MDB-2/HV standaard een kanaalgeluiddemper heeft, is het geluidsniveau extreem laag.

Deze unit combineert een robuust ontwerp, extra grote filterpatronen en een krachtige blazer, waardoor hij ideaal is voor zwaar industrieel gebruik met zwaar laswerk.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement