Plymovent en COVID-19

Plymovent en COVID-19

30 maart 2020 Plymovent volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19-virus nauwlettend en wij blijven doorwerken om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, en treffen maatregelen om de gezondheid en veiligheid...

...van onze werknemers, klanten en plaatselijke gemeenschappen te garanderen.

De stroom gefabriceerde goederen in de wereldwijde en plaatselijke leveringsketens blijft doorgaan met zeer weinig onderbrekingen. Wij blijven producten produceren en verzenden totdat plaatselijke of nationale autoriteiten ons anders opdragen. In het licht van de huidige omstandigheden zijn wij mogelijk niet in staat om altijd de beste service te leveren, maar wij doen onze uiterste best om te handelen conform onze waarde ‘Customers First’.

 

De kantoren van Plymovent volgen wereldwijd de voorschriften van de plaatselijke autoriteiten en nemen op het gebied van de gezondheid extra voorzorgsmaatregelen, zoals: (1) Ziek personeel moet thuisblijven, (2) Toegang voor bezoekers in kantoren en magazijnen is beperkt tot bepaalde gebieden of niet toegestaan, (3) Werknemers moeten een sociale afstand van ten minste 1,5 meter aanhouden, (4) Kantoren worden regelmatig gereinigd, (5) Reizen per vliegtuig is verboden voor alle werknemers van Plymovent tenzij anders geïnstrueerd.

Een van onze kernwaarden is ‘Passion to Perform Together’. En in deze moeilijke tijden doet ons toegewijde personeel precies dat: Passie om samen te presteren voor onze gewaardeerde klanten en partners.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement