Plymovent Canada is verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw

Plymovent Canada is verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw om ruimte te bieden voor de groei van het bedrijf

31 mei 2021 Het doet ons een groot genoegen aan te kondigen dat onze Canadese collega's van de divisie Industrial Products in mei 2021 naar een nieuw kantoorgebouw zijn verhuisd.

Het nieuwe kantoor biedt voldoende ruimte voor onze kantoren, een groot magazijn en zelfs een showroom die nieuw is op deze locatie van de divisie. 

John Mora, General Manager voor Industrial Products NA: “Onze nieuwe faciliteit biedt ons de gelegenheid om onze loyale klanten beter te bedienen en met onze gewaardeerde zakenpartners samen te werken. De nieuwe locatie biedt een groter kantoorgebied, en een groter magazijn stelt ons in staat om meer voorraden op te slaan om de levertijd voor onze klanten te verkorten. Ook krijgen wij hiermee een groter assemblagegebied. De nieuwe faciliteit stelt ons ook in staat om een nieuwe showroom/trainingsruimte voor plaatselijke klanten en dealers op te zetten. Wij zien ernaar uit om onze klanten en dealers een goede service te blijven bieden.”

Plymovent Noord-Amerika is verdeeld in twee productgroepen: Industrial Products en Vehicle Exhaust Extraction. Het Noord-Amerikaanse kantoor voor de productgroep ‘Exhaust Extraction’ blijft op zijn huidige locatie in New Jersey. Plymovent Noord-Amerika omvat ook twee extra kantoorlocaties in Fairfield, Californië en Ontario, Californië die zowel producten van Industrial Products als Exhaust Extraction verkopen.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement