Persberichten

Nieuw! “Houd uw filter onder controle” met ControlGo en ControlPro

10 april 2017 Een filtersysteem zou volledig automatisch moeten werken en op de manier die past bij de specifieke werksituatie van de gebruiker. Dat is precies wat ControlPro en ControlGo doen.

Deze nieuwe filterbesturingssystemen van Plymovent zullen in elk MultiDust Bank systeem (MDB) van Plymovent worden geïntegreerd. Plymovent biedt dit nieuwe gebruikersvriendelijke filterbesturingssyteem aan in twee uitvoeringen:

ControlPro

De ControlPro is een besturing uitgerust met een intuïtieve bedieningsinterface waarop in één oogopslag is te zien hoe het systeem presteert, wat het systeem op dat moment doet, wat het vervolgens gaat doen en hoe u het in vorm houdt. Het uitgebreide en goed toegankelijke menu zorgt voor eenvoudige en volledige aanpasbaarheid. Wanneer er een corrigerende handeling nodig is, zal ControlPro voor elk probleem duidelijke stap voor stap instructies geven. ControlPro maakt gebruik van communicatie via het netwerk/internet met een groot aantal opties. Ondersteuning en bediening van meerdere systemen, via de smartphone, tablet of de desktop PC behoort allemaal tot de mogelijkheden. ControlPro is de besturing die tegemoet komt aan alle eisen van de professionele gebruiker: eenvoud, inzicht, verbonden.

ControlGo

De ControlGo is op basis van hetzelfde platform als de ControlPro, biedt dezelfde prestaties maar met vooraf ingestelde configuraties voor een gebruiker met standaardeisen. Bij de ControlGo wordt gebruik gemaakt van drukknoppen en indicatielampjes voor eenvoudige interactie. ControlGo is een besturingsunit die tegemoet komt aan de belangrijkste eisen van elke gebruiker.

Houd uw filter onder controle!

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement