Persberichten

Magnetic Grabber BlackArmour

02 juni 2017 Plymovent kondigt met trots de introductie aan van de Magnetic Grabber® BlackArmour.

De Magnetic Grabber® BlackArmour is een toevoeging voor de al bestaande portfolio met Magnetic Grabbers; een apparaat voor afzuiging van voertuiguitstoot dat via een conisch ontwerp, geïntegreerde magneten en gecentreerde zelfuitlijning zeer snel, gemakkelijk en gecontroleerd op het uitlaatsysteem van een voertuig kan worden aangekoppeld en losgekoppeld. Deze nozzle wordt hoofdzakelijk gebruikt in gebieden waar het voertuig in een omsloten ruimte wordt verplaatst, zoals brandweerkazernes.

De Plymovent Magnetic Grabber® BlackArmour is een duurzame Magnetic Grabber® die bestand is tegen de meest extreme en agressieve chemicaliën die worden gebruikt voor behandeling van wegen in de winter. Behalve dit voordeel heeft de Magnetic Grabber BlackArmour™ een nieuwe uitstraling met alle functionaliteit zoals in de bestaande Magnetic Grabber-productenportfolio. De bestaande gegalvaniseerde Magnetic Grabber®-productenportfolio is bovendien dusdanig uitgebreid dat het systeem kan worden gebruikt in combinatie met de meeste uitlaatpijpgroottes van vandaag de dag. Beide zijn nu beschikbaar in zes gangbare groottes om te voldoen aan al uw behoeften op het gebied van uitlaatgasafzuiging.

De voordelen van de Magnetic Grabber® BlackArmour:

  • Hoge corrosieweerstand
  • Hoge slijtweerstand tegen mechanische schade
  • Galvanisch geïsoleerd voor bescherming tegen beginnende corrosie

De Magnetic Grabber® BlackArmour biedt bescherming tegen de almaar toenemende corrosieve en schadelijke effecten van chemicaliën die worden gebruikt voor behandeling van wegen, zoals pekel. De uiterst duurzame coating verlengt de levensduur van het systeem en verlaagt de totale eigendomskosten. De Magnetic Grabber® BlackArmour is de beste oplossing van dit moment.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement