Launch Internal Grabber

De ‘Nieuwe’ universele afzuignozzle voor uitlaatgassen - Internal Grabber®

20 juni 2022 Eén maat die altijd past! In de loop der tijd zijn de vormen en posities van uitlaatpijpen van auto's en vrachtwagens geëvolueerd naar een diversiteit aan configuraties...

... waaronder de horizontale standaarduitlaat, vlak liggende uitlaatpijpen met uitvoer via de voertuigbumper, en dubbele uitlaatpijpen. Plymovent heeft de ‘NIEUWE’ Internal Grabber® geïnnoveerd en geïntroduceerd om in te spelen op deze ontwikkeling. 

De Internal Grabber® is een universele, gepatenteerde afzuignozzle voor voertuigen die andere nozzles overbodig maakt. Vanwege de vooruitstekende bek en ergonomische behuizing is de Internal Grabber®-nozzle op vrijwel elke uitlaatpijp te bevestigen. De unieke, draaiende en verlengbare “nozzle-rok” biedt flexibiliteit in elke situatie terwijl de buitenzijde van het voertuig beschermd blijft. De pompwerkingshendel is ongelooflijk comfortabel voor uw hand en gemakkelijk in het gebruik. Bij gebruik van dubbele uitlaatpijpen kunt u, met de “vlinderontvanger”, heel gemakkelijk een tweede Internal Grabber® aansluiten op de eerste, zodat een zeer eenvoudige manier wordt geboden om bij de bron dampen uit een dubbel uitlaatpijpsysteem af te vangen.

Blootstelling aan gevaarlijke uitlaatgassen uit voertuigen kan in garages ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken voor uw monteurs en ander personeel. De meest efficiënte manier om die blootstelling tegen te gaan is om de uitlaatgassen bij de bron af te vangen en contact met gevaarlijke vervuilers te voorkomen. Gebruik de nieuwe Internal Grabber® van Plymovent!

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement