Introductie van WallPro

WallPro: de stationair zelfreinigende filterunit voor de professionele lasser!

07 juni 2018 Wij zijn er trots op om de lasrookafzuigunit WallPro met automatisch filterreinigingssysteem te kunnen introduceren. Deze unit is ontworpen met de professionele lasser in gedachten.

WallPro is geschikt voor een breed scala aan lasrook- en andere stoftoepassingen. Een uniek stofvrij onderhoudsconcept biedt een veilige werkomgeving voor iedereen: de lasser, zijn directe omgeving evenals de onderhoudstechnicus.

 

WallPro kan worden gebruikt met één of twee afzuigarmen en heeft een speciaal PowerPlus-model voor zeer zware lasrooksituaties. De WallPro PowerPlus heeft een afzuigcapaciteit van niet minder dan 1800 m³/h in vergelijking met 1000 m³/h van het standaardniveau, en is bij uitstek geschikt voor toepassingen met een zeer hoge lasrook- of stofproductie, zoals automatisch lassen, lassen met een hoog ampèrage en booglassen met gevulde draad.

 

De WallPro is gebouwd volgens de nieuwste inzichten in de technologie die wordt gebruikt voor reinigbare filters, en is in overeenstemming met ISO-EN 15012-1:2013 lasklasse W3.

 

De WallPro is de nieuwste loot aan de stam van de omvangrijke familie plug-and-play lasrookafzuigers, een familie die zich gemakkelijk laat installeren met filterunits die veel waar voor hun geld bieden. Deze nieuwe WallPro richt zich op de professionele lasser voor dagelijks en intensief gebruik.

 

Peter van Aken, Vice President Marketing & Sales van Plymovent: “Wij zijn er erg trots op om de WallPro te kunnen introduceren, ontwikkeld op basis van onze decennialange ervaring op het gebied van lasrookafzuiging! Onderzoek, ontwerp en bouw is allemaal in-house gedaan en wij hebben er een groot vertrouwen in dat deze filterunit een groot succes zal zijn! Samen met onze best verkopende KUA-afzuigarm is dit de beste combinatie die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is een prachtige aanvulling op onze reeds bestaande productreeks.”

 

De WallPro-filterunits zijn verkrijgbaar vanaf augustus 2018!

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement