Innovaties van Plymovent op Metalex

Innovaties van Plymovent op Metalex

18 november 2016 Op de Metalex in Bangkok zal Plymovent een breed scala aan professionele producten tonen, variërend van mobiele units, units voor wandmontage, afzuigarmen en ventilators.

Mensen kunnen de toegevoegde waarde ervaren van een werkomgeving die schoner en gezonder is door een bezoek te brengen aan de stand van Plymovent.

 

GoLine

Op de Metalex zal Plymovent de GoLine introduceren voor de Azië-Pacific-markt; een reeks lasrookafzuigers die een effectieve bescherming bieden tegen blootstelling aan lasrook in werkplaatsen waar minder intensief wordt gelast. De GoLine bestaat uit 2 types; het GoLine-instapmodel voor incidentele lastoepassingen en de GoLineplus voor meer industriële werkomgevingen. Binnen deze reeks producten biedt Plymovent een mobiele unit, de MobileGo, een unit voor wandmontage met 1 afzuigarm, de MonoGo, en een unit voor wandmontage met 2 afzuigarmen, de DualGo. Bezoek de stand van Plymovent om al deze nieuwe modellen te zien!

 

MobilePro

In de stand van Plymovent kunt u, behalve dit opwindende nieuwe assortiment, andere producten zien, zoals de professionele zelfreinigende mobiele unit (MobilePro) en de draagbare unit met hoog vacuüm (PHV) die overal kan worden gebruikt, zelfs op locaties die moeilijk bereikbaar zijn voor stationaire en grotere mobiele units.

 

MistEliminator

Plymovent toont, behalve oplossingen voor lasrookproblemen, ook de MistEliminator. Dit modulaire filtratiesysteem vermindert op gemakkelijke en efficiënte wijze de achtergrondconcentratie van olienevel in CNC-machines en tijdens andere metaalbewerkingsprocessen.

 

Stand 6K09

Bezoek de Metalex in Bangkok, Thailand en ga naar de Plymovent-stand 6K09 om de toegevoegde waarde te ervaren van een werkomgeving die schoner en gezonder is.

 

Over Plymovent

Plymovent is de wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Plymovent biedt hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement