GoLine introductie

De GoLine; De opwindende nieuwe reeks instapproducten van Plymovent!

21 oktober 2016 Plymovent heeft altijd een breed assortiment producten gehad. Wat alleen ontbrak waren instapproducten die eenvoudige betaalbare kwaliteitsoplossingen boden.

In november en december van dit jaar zal Plymovent de GoLine introduceren; een compleet nieuwe lijn essentiële instapproducten. Deze basisunits zullen de reeks Plymovent-producten compleet maken met aantrekkelijke prijzen en een betaalbare hoge Plymovent-kwaliteit. De reeks bestaat uit een mobiele unit, de MobileGo en twee op de muur gemonteerde units, de MonoGo en de DualGo.

De MobileGo

De MobileGo is een compacte en krachtige mobiele lasrookafzuiger voor incidenteel gebruik. Deze oplossing is ontworpen voor lasprocessen waarbij weinig rook wordt geproduceerd of voor incidenteel of licht laswerk. Deze unit kan in de werkplaats gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst om rook af te zuigen waar dat nodig is. De lasrookafzuiger is uitgerust met een wegwerpfilter voor eenmalig gebruik. MobileGo heeft een W3-markering en kan worden gebruikt voor toepassingen van staal en roestvast staal.

De MonoGo en de DualGo

De MonoGo is een lasrookafzuiger met één enkele arm, ideaal voor vaste werkstations. Dit op de muur gemonteerde stationaire filter wordt geleverd met een afzuigarm en wordt aanbevolen voor incidenteel laswerk of lichte lastoepassingen, waaronder TIG-lassen.

De DualGo is een rookafzuiger met twee afzuigarmen, beide met een bereik tot vier meter. De DualGo wordt gemonteerd op de muur en is ontworpen voor vaste werkplaatsen. De DualGo heeft een extra krachtige ventilator en een groot filter. Deze oplossing is zo ontworpen dat de twee afzuigarmen gelijktijdig kunnen worden gebruikt.

Zowel de MonoGo als de DualGo is uitgerust met een akoestisch "filter vol"-alarm en een geïntegreerde vonkendeflectorplaat om de veiligheid te vergroten.

GoLine: Waar de bescherming tegen lasrook begint

De GoLine-reeks van Plymovent is een uitstekend startpunt voor bescherming tegen blootstelling tegen lasrook. Deze lijn bestaat uit een reeks lasrookafzuigers met filters voor eenmalig gebruik, ontworpen voor het afvangen en filteren van lasrook die ontstaat als gevolg van licht of incidenteel laswerk. De GoLine bestaat uit 3 soorten producten: een mobiele filterunit of op de muur gemonteerde stationaire units met één of twee armen.

GoLine is ontworpen voor lasprocessen waarbij weinig rook wordt geproduceerd of voor werkplaatsen waar incidenteel of licht laswerk plaatsvindt. Deze rookafzuigers kunnen worden gebruikt voor licht laswerk van staal en roestvast staal.

De GoLine-producten zijn een uitstekend startpunt en de economische optie voor een effectieve bescherming tegen blootstelling aan lasrook.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement