Focus op oplossingen voor de industrie en op de afzuiging van uitlaatgassen van voertuigen

Focus op oplossingen voor de industrie en op de afzuiging van uitlaatgassen van voertuigen

31 oktober 2014 Op 10 oktober heeft de Plymovent Group BV alle aandelen van Plymovent BV verkocht aan Parelinvest.

Op 10 oktober heeft de Plymovent Group BV alle aandelen van Plymovent BV (de opererende entiteit van Plymovent voor het ETS/IAQ-onderdeel in Nederland) verkocht aan Parelinvest (“PI”), een private onderneming met deelnemingen in kleine en middelgrote bedrijven in Nederland.

De spin-off van het onderdeel Environmental Tobacco Smoke (ETS) en Indoor Air Quality (IAQ) is een logische stap in de strategie van de Plymovent Group om zich te richten op industriële toepassingen zoals de ventilatie en afzuiging van lasrook, uitlaatgassen van voertuigen en olienevel.

De Plymovent Group blijft natuurlijk wel investeren, innoveren en groeien op het gebied van Industrial Products (IP) en Exhaust Extraction (EE). Onze opererende entiteiten, contactpersonen en contactgegevens veranderen niet. Wij kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van hoogwaardige en effectieve oplossingen op het gebied van:

  • afzuiging en filtratie van damp, rook en (olie)nevel uit metaalverwerkende processen zoals lassen, snijden, verspanen en machinaal bewerken (IP).
  • systeemoplossingen die voor allerlei voertuigtypes uitlaatgassen uit voertuigen verwijderen in onderhoudsgarages, autofabrieken, kazernes van hulpdiensten, en meer (EE).

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement