Diluter-PRO en Diluter-GO

Nieuw: de Diluter-PRO en de Diluter-GO

12 december 2017 De nieuwe gebruikersvriendelijke filtratiesystemen van Plymovent, de ControlPro en ControlGo, zijn nu geïntegreerd in de Diluter, het standalone ruimtelijke filtratiesysteem.

Op dit moment heeft Plymovent twee soorten Diluter-systemen; de Diluter-PRO en de Diluter-GO.

De Diluter-PRO is uitgerust met de ControlPro. Deze uitvoering beschikt over een besturing met een intuïtieve aanraakscherm-interface die in een oogwenk toont hoe het systeem presteert, wat het systeem nu doet, hierna zal doen en hoe het optimaal kan blijven werken. Een uitgebreid en zeer toegankelijk menu voorziet op gemakkelijke wijze in volledige aanpasbaarheid. ControlPro maakt gebruik van Ethernet-communicatie voor een breed scala aan connectiviteitsopties. ControlPro is de besturing die tegemoetkomt aan de volledige behoefte van de professionele gebruiker: Eenvoudig, Inzichtelijk, Connected.

De Diluter-GO is uitgerust met de geïntegreerde besturingseenheid ControlGo. De ControlGo is gebouwd op hetzelfde platform als de ControlPro, en biedt dezelfde prestatie, maar met vooraf ingestelde configuraties voor de gebruiker met een basisbehoefte. De Diluter-GO gebruikt drukknoppen en indicatielampen voor eenvoudige interactie en voldoet aan de basisbehoeften van elke gebruiker.

Houd contact met uw filter!

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement