De brandweer NY introduceert afzuigsysteem voor uitlaatgassen

De brandweer in de staat New York introduceert systeem voor verwijdering van uitlaatgassen.

19 augustus 2014 De brandweer van North Tonawanda heeft in al hun kazernes hun bestaande systeem voor afvoer van uitlaatgassen vervangen door de bekroonde Magnetic Grabber® van Plymovent.

De brandweer van North Tonawanda, gestationeerd bij de Niagara-rivier en het Erie-kanaal, had een systeem voor afvoer van uitlaatgassen nodig dat bestand moest zijn tegen de ruwe weersomstandigheden van westelijk New York. De duurzaamheid en effectiviteit van het product was daarom erg belangrijk voor chef Lapham. Lapham vertelt: "Sinds de installatie van Plymovent bij de bronafzuigingssystemen is er veel minder schoonmaakwerk omdat er geen opeenhoping van roet is. Dit systeem heeft voor al ons personeel een schonere werkomgeving gecreëerd."

De brandweer van North Tonawanda doet zijn werk voor een bevolking van meer dan 30.000 personen in 10.000 huizen en beschikt over meerdere kazernes en specialistische teams, die nu alle zijn uitgerust met uitlaatgasverwijderingssystemen van Plymovent die aan de normen voldoen. Er zijn veel voordelen te noemen, bijvoorbeeld een gezondere werkomgeving waarin blootstelling aan gevaarlijke uitlaatdampen in aanzienlijke mate is verminderd, een schonere werkomgeving in de kazernes voor zowel personeel als apparatuur, en het gemak van een systeem dat gemakkelijk aan te sluiten is.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement