Persberichten

Bezoek de Plymovent-stand op FabTech om onze innovaties te zien

11 november 2016 Op de FabTech in Las Vegas zal Plymovent een aantal innovaties introduceren voor de wereldwijde markt. Plymovent is te vinden op stand N1832.

ControlPro

Eén hiervan is de ControlPro. Een nieuw filterregelingssysteem van Plymovent dat is ontworpen met u, de gebruiker, in gedachten. De ControlPro beschikt over een intuïtieve aanraakscherm-interface die in een oogwenk toont hoe het systeem presteert, wat het systeem nu doet, hierna zal doen en hoe het optimaal kan blijven werken.

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om geïnformeerd en verbonden te blijven.

De Plymovent ControlPro; Houd contact met uw filter!

 

Plymovent-stand

Maar dat is niet alles, in onze stand kunt u ook het volgende zien:

  • MobilePro: de professionele zelfreinigende mobiele filterunit voor de afzuiging van lasrook.
  • DraftMax: deze werktafel met beneden/achterwaartse afzuiging is een combinatie van een lastafel en een afzuig- en filtratiesysteem.
  • Diluter: een standalone ruimtelijk filtratiesysteem, dat ontwikkeld is om de achtergrondconcentratie van lasrook in een werkplaats te verminderen en onder controle te brengen.
  • EN in een virtual reality-film kunt u andere, op maat gemaakte engineered solutions zien; een meerarmensysteem, een Push-Pull systeem en een Diluter-systeem in de praktijk

Een oude spreuk luidt: 'Een wijs man ziet zo veel als hij zou moeten, niet zo veel als hij kan'. Bezoek daarom Plymovent in stand N1832 op de FabTech in Las Vegas. U zal er geen spijt van hebben!!

 

Over Plymovent

Plymovent is de wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van lasrook. Plymovent levert al meer dan 40 jaar hoogwaardige oplossingen.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement