Mist Eliminator

Modulaire filtratie-unit voor olienevel

Mist Eliminator
Mist Eliminator
Highlights

Een modulair ontworpen mechanisch filtersysteem voor olienevel. De flexibiliteit van dit systeem maakt het mogelijk dat het kan worden uitgebreid of kan worden aangepast aan veranderingen in de processen van het machinepark.

Video
Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

De MistEliminator is een modulair filtersysteem dat de achtergrondconcentratie van olienevel in gesloten, halfopen of open (CNC)-machines verlaagd. Afhankelijk van het type olienevel kunt u kiezen uit de ME-3 of ME-4 serie. Alle filterunits en filterbanken zijn modulair en kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

In het geval van recirculatie adviseren wij om gebruik te maken van een extra HEPA-filter. Recirculatie zorgt ervoor dat duur verwarmde of duur gekoelde lucht binnen de werkplek blijft. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook uw verwarmings- en ventilatiekosten worden lager.

 

Geïntegreerde ventilator

Behalve de stationaire vrijstaande units biedt Plymovent ook totaaloplossingen. De ME-42/F1 en ME-42/F2 bevatten een geïntegreerde ventilator op de bovenzijde van de standaard-filterunit. Het grootste voordeel van een ingebouwde ventilator is dat kanaalwerk niet nodig is.

Kenmerken
  • Voldoet aan gezondheids- en veiligheidsnormen.
  • Minimale gezondheidsrisico’s op de werkplek
  • Veilige werkomgeving
  • Hogere productiviteit
  • Lagere onderhouds- en operationele kosten
  • Energiebesparend; in geval van recirculatie
Geschikt voor

Olieneveltoepassingen voor zwaar gebruik waarbij koelvloeistof wordt gebruikt die is gebaseerd op synthetische olie, watervrije snijolie of emulsie.

Referenties
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement