Transportfabricage

Transportfabricage: Er wordt veel gelast bij de productie van bussen, treinen, vrachtwagens en andere transportmiddelen. Het is belangrijk om de lasrook onder controle te houden met een effectieve lasrookafzuiging.

Als u aan transport denkt, dan denkt u aan treinen, vrachtwagens, bussen, auto’s, voertuigen van hulpdiensten, etc. De meeste dagelijkse transportmiddelen zijn gemaakt van metaal. Binnen deze metaalverwerkende industrie worden installaties voor robotlassen steeds populairder. Maar nog steeds worden veel laswerkzaamheden met de hand gedaan

Daarom zijn geavanceerde en effectieve afzuig- en filtratiesystemen nodig die ervoor zorgen dat ten aanzien van las- en slijpwerkzaamheden de wettelijke limieten niet worden overschreden. Onze producten zuigen op effectieve wijze lasrook af, waardoor zowel werknemers als werkgevers worden beschermd tegen de gevaren van lasrook en (slijp)stof. Het resultaat is een werkomgeving die schoner en gezonder is.

Wij bieden diverse oplossingen om lasrook onder controle te brengen met gebruik van bronafzuiging, afzuigkappen of algemene, op maat gemaakte filtratiesystemen.

Download

Referenties

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement