Energiebronnen

Plymovent biedt diverse oplossingen voor lasrookafzuiging die vrijkomt bij de fabricage van producten die nodig zijn voor het winnen van energie.

Wind, hydro-elektrische toepassingen, zonne-energie, biomassa in de landbouw en water zijn slechts een paar hernieuwbare bronnen die kunnen worden gebruikt voor transport, productie en fabricage van goederen.

Om energiebronnen te zoeken, zijn hoogwaardige machines en producten nodig. Bij de fabricage van windturbines vinden bijvoorbeeld een groot aantal metaalverwerkende werkzaamheden plaats, zoals lassen, snijden en gutsen.

Daarom zijn geavanceerde en effectieve afzuig- en filtratiesystemen nodig die ervoor zorgen dat ten aanzien van las- en slijpwerkzaamheden de wettelijke limieten niet worden overschreden. Onze producten zuigen op effectieve wijze lasrook af, waardoor zowel werknemers als werkgevers worden beschermd tegen de gevaren van lasrook en (slijp)stof. Het resultaat is een werkomgeving die schoner en gezonder is.

Wij bieden diverse oplossingen om lasrook onder controle te brengen met gebruik van bronafzuiging, afzuigkappen of algemene, op maat gemaakte filtratiesystemen.

Download

Referenties

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement