Snij- en slijphelm | Plymovent

Optimale persoonlijke bescherming tijdens het snijden en slijpen

Snij- en slijphelm | Plymovent
Snij- en slijphelm | Plymovent
Highlights

De PersonalPro snij- en slijphelm van Plymovent wordt aangesloten op een PAPR-unit en is ontworpen om de hele dag comfortabel te dragen.

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

De PersonalPro productenlijn van Plymovent is speciaal ontworpen om de hele dag optimaal beschermd te zijn tijdens het snijden en slijpen en tegen de verontreinigde stofdeeltjes in de lucht. PersonalPro biedt de gebruiker comfort, optimale pasvorm en stijl. Het resulteert in een veiligere en productievere werkomgeving.

 

PersonalPro voor snijwerkzaamheden

Ook voor snijwerkzaamheden is er een geschikt product in de PersonalPro lijn. De lichtgewicht slijphelm weegt slechts 328 gram wat zorgt voor een ultiem draagcomfort. Hij heeft een groot vizier en een verstelbare hoofdband. Deze slijphelm biedt gezichtsbescherming volgens de normen EN 12941:1998 en EN 175 B.

 

PAPR-unit

Het verse lucht filter zorgt voor de aanvoer van gefilterde frisse lucht tijdens de laswerkzaamheden. De unit heeft 2 snelheden: een standaard snelheid van 180 l/min. en een hogere snelheid van 220 l/min. De snelheid is gebaseerd op de gewoontes van de lasser, de toepassing en de omgeving. De grote knop zorgt voor een eenvoudige bediening van de motorunit.

Het filter in de motorunit is geclassificeerd als PRSL TH2 (Reusable Solid and Liquid Particles).

De oplaadbare lithium batterij kan standaard 10 uur mee en zorgt dat het totale gewicht laag blijft. Het optionele harnas kan aan de unit worden bevestigd om het gewicht van 1,18kg nog beter te verdelen.

De PAPR-unit geeft een visueel en hoorbaar alarmsignaal als de batterij bijna leeg, of het filter vol is.

 

Accessoires

De las- en slijphelmen met verse lucht unit worden standaard uitgeleverd met luchtslang en stevige opbergtas. Daarnaast zijn er diverse accessoires zoals o.a. diverse vergrootglazen, harnas en riemverlenging.

Kenmerken
  • Groot slijpvizier
  • PAPR-unit: PRSL filtratie
  • 2 luchtsnelheden
  • Lichtgewicht
     
Geschikt voor
  • Snijwerkzaamheden
  • Slijpwerkzaamheden
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement