Meerarmensystemen | Plymovent

Een meerarmensysteem kan rook afzuigen uit een rij lascabines. Het voordeel is dat elke arm dusdanig onafhankelijk van de andere kan worden geplaatst dat de arm dicht in de buurt is van de bron van de lasrook. Dit systeem wordt op maat gemaakt voor uw lasschool of bedrijf en is gemakkelijk in het gebruik. Wanneer het meerarmensysteem automatisch wordt bestuurd, wordt ook het energieverbruik verminderd, waardoor investeringskosten sneller worden terugverdiend.

Op basis van onze decennialange ervaring met luchtbehandeling hebben wij een beproefde en bewezen methode ontwikkeld die wij ‘engineered solutions’ noemen. Deze methode zorgt voor schone lucht in uw werkomgeving met een op maat gemaakt, kosteneffectief en gemakkelijk besturingssysteem. Investeren in een Plymovent-systeem is investeren in het milieu en in een sterke toekomstige concurrentiepositie.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over onze meerarmensystemen. Of klik op de logo’s hieronder om te lezen over relevante projecten die wij hebben uitgevoerd.

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement