ControlPro Connect | Beheer uw filtersystemen online

Optimale beschikbaarheid en operationele efficiëntie

ControlPro Connect | Beheer uw filtersystemen online
ControlPro Connect | Beheer uw filtersystemen online
ControlPro Connect | Beheer uw filtersystemen online
ControlPro Connect | Beheer uw filtersystemen online
Highlights

ControlPro Connect is een geavanceerd webportaal van Plymovent waarmee u in één oogopslag meerdere filters in uw faciliteit kunt bewaken, beheren en instellen.

Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

Het dashboard van ControlPro Connect biedt in één oogopslag een overzicht van de belangrijkste functies en status van uw filters. Via de gebruikersinterface kunt u heel gemakkelijk een kaart van uw fabriek tekenen en uw filterinstallaties invoegen. Het systeem toont alle relevante informatie van de filters en ventilators, bijv. de filterdruk, het energieverbruik, het niveau in de stofton, alarmen en waarschuwingen.

U kunt de parameterinstellingen van uw filters online optimaliseren voor afzonderlijke filters of voor alle filters tegelijkertijd. Alarmen worden direct afgeleverd via e-mail. En de Plymovent ControlPro Connect biedt, indien u wilt, de mogelijkheid om gebruik te maken van online support en interventie door getrainde toegewijde servicemedewerkers van Plymovent.

 

Parameterinstellingen updaten

U kunt de werkuren van het filter gemakkelijk zo updaten dat deze worden afgestemd op de verschillende ploegendiensten van uw lassers. Of een extra reinigingscyclus voor de filters activeren. Filteractiviteit deactiveren tijdens feestdagen kan energie en kosten besparen.

 

Preventief onderhoud

De ControlPro Connect toont in real-time de status van al uw filters. De filterstatistieken tonen bijvoorbeeld dat wanneer een filter binnenkort moet worden vervangen, u een onderhoudsprogramma kunt plannen en ongeplande uitval wordt voorkomen.

 

Waarschuwingen

ControlPro Connect geeft in real-time waarschuwingen en alarmen voor de filters. U ontvangt een e-mail-pushbericht met een beschrijving van de aanbevolen actie.

 

Gegevens en inzichten

Historische gegevens van uw filterprestatie worden opgeslagen om deze gemakkelijk te kunnen analyseren. Rapporten over de efficiëntie van uw installatie zijn beschikbaar in de vorm van grafische afbeeldingen of tabellen.

Met de opgeslagen gegevens krijgt u een nauwkeurig inzicht in ontwikkelingen en afwijkingen van de trends. Met datagestuurde beslissingen kunt u de werking van uw filters optimaliseren. Door bewaking van de gemakkelijk toegankelijke installatiegegevens kan gepland onderhoud beter worden georganiseerd om de kosten laag en de beschikbaarheid optimaal te houden. In combinatie met een service- supportcontract profiteert u optimaal van uw hoogwaardige Plymovent-filterinstallatie(s).

Met Plymovent ControlPro Connect worden uw verwachtingen overtroffen. Niet alleen vandaag maar ook in de toekomst!

 

ControlPro versus ControlPro Connect

ControlPro is een intelligent platform dat een MDB PRO- of SCS PRO-filtersysteem en de aangesloten afzuigventilator bestuurt. Wanneer u meerdere MDB PRO- of SCS PRO-filtersystemen in uw faciliteit hebt, kan het de moeite waard zijn om ook gebruik te maken van ControlPro Connect. ControlPro Connect kan al deze afzonderlijke filtersystemen in één online portaal samenbrengen. Vanaf een PC, tablet of smartphone kunt u uw installatie bewaken in real-time, zodat u de mogelijkheid hebt om te controleren of uw filter probleemloos werkt of dat herstelwerkzaamheden nodig zijn.

 

Abonnement op online support

Met een Plymovent ControlPro Connect in combinatie met een service- en supportcontract kunt u altijd optimaal profiteren van uw hoogwaardige filterinstallaties. Via ControlPro Connect kunt u de hulp inroepen van getrainde toegewijde servicemedewerkers van Plymovent voor online support en interventie.

 

Kenmerken
  • Status in real-time voor al uw filters
  • Gedetailleerde analyse van de prestatie van uw apparatuur
  • Detectie van trends en afwijkingen
  • Planning van preventief onderhoud
  • Ondersteuning voor efficiënte service- en onderhoudswerkzaamheden
Geschikt voor
  • Faciliteiten met meerdere filtersystemen
90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement