ControlPro

Houd uw filter onder controle

ControlPro
ControlPro
ControlPro
Highlights

De ControlPro is het nieuwe filtercontrolesysteem van Plymovent en is ontworpen met het oog op de gebruiker. ControlPro kan uw afzuigsysteem automatisch besturen.

Video
Manuals
Prijsopgave aanvragen
Beschrijving

Een filtersysteem zou volledig automatisch moeten werken en op de manier die past bij de specifieke werksituatie van de gebruiker. Dat is ook precies wat de ControlPro doet, alleen wanneer aandacht of actie nodig is, wordt er een melding gegeven met duidelijke instructies.

De ControlPro is uitgerust met een intuïtief bedieningsscherm dat in één oogopslag laat zien hoe het systeem presteert, wat het systeem op dit moment doet, wat het vervolgens gaat doen en hoe u het in vorm houdt. Ook heeft het een efficiënt geïntegreerd menu dat lassers flexibiliteit biedt.

 

Eenvoudig

ControlPro kan uw afzuigsysteem automatisch besturen. Een uitgebreid en goed toegankelijk menu zorgt voor flexibiliteit en eenvoudige configuratie - nu en later.

 

Inzicht

De intuïtieve gebruikersinterface geeft in één oogopslag aan hoe het system presteert. Wanneer er een corrigerende handeling nodig is, wordt dat duidelijk aangegeven, samen met een stap voor stap instructie om elk probleem op te lossen.

 

Verbonden

ControlPro maakt gebruik van communicatie via het netwerk/internet met een groot aantal opties. Ondersteuning en bediening van meerdere systemen, via de smartphone, tablet of de desktop PC behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Verlaag de operationele kosten

De ControlPro heeft standaard mogelijkheden waarmee in combinatie met de besturing van de ventilator (Variable Frequency Drive) energie kan worden bespaard, in veel gevallen tot 40 procent. Daarnaast wordt de levensduur van het filterpatroon verlengd.

90471

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement