Las- & snijrookafzuiging

Plymovent lost lasrookproblemen op door middel van bronafzuiging, afzuigkappen of ruimtelijke ventilatie- en filtratiesystemen.

Lasrook, slijpstof, olienevels: de metaalindustrie produceert allerlei soorten verontreinigingen. Lassers en andere personen op de werkvloer worden aan deze luchtvervuiling blootgesteld. Het is van essentieel belang voor gezonde en veilige werkomstandigheden te zorgen door die risico’s voor de gezondheid te beperken. Beschermende maatregelen zijn daar een belangrijk aspect van. Ze zijn zelfs zo belangrijk dat er internationale standaards voor zijn vastgesteld. Lasrook, kleine deeltjes en resten gesmolten metaal moeten goed worden verwijderd door middel van efficiënte afzuiging en filtratie. Dat zorgt ervoor dat de werknemers zich beter voelen en dus beter kunnen presteren. Het resultaat is een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Lees meer over las- en snijrookafzuiging

 

Schrijf u nu in voor de newsletter van Plymovent!

Talrijke tevreden klanten

Wij hebben talloze tevreden klanten voorzien van oplossingen om lasrook onder controle te houden.

Heeft u een vraag?
Vind uw lokale verkoopkantoor Vind uw lokale verkoopkantoor

Plymovent beschikt over kantoren in 9 landen. De rest van de wereld wordt bestreken door een specialistisch netwerk van meer dan 85 erkende distributeurs.

Vind een distributeur

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement