Uitlaatgasafzuiging

 • TÜV SÜD-certificering onderschrijft het streven van Plymovent naar kwaliteit
  TÜV SÜD-certificering onderschrijft het streven van Plymovent naar kwaliteit 06 september 2021

  Onlangs heeft Plymovent de vernieuwde TÜV SÜD-certificering ontvangen. Om dit TÜV SÜD-certificaat te krijgen, werden verscheidene systemen van Plymovent getest op veiligheid en werden de productielocaties in Troisdorf (Duitsland) en Lamphun (Thailand) gemonitord. Dit laat zien dat bij onze producten veel belang wordt gehecht aan kwaliteitsnormen en wij een bewezen staat van dienst hebben in de sector die zich bezighoudt met systemen en producten voor afzuiging van uitlaatgassen. In dit blog leggen wij uit wat TÜV en TÜV SÜD inhouden en waarom een TÜV SÜD-certificering ertoe doet. Wij zullen ook een kort overzicht geven van de Plymovent-producten die de TÜV SÜD-certificering hebben ontvangen.

  Lees meer
 • De Environmental Protection Agency
  De Environmental Protection Agency 22 oktober 2019

  De Environmental Protection Agency (US EPA of, meer gebruikelijk, EPA) is een onafhankelijk bureau in de Verenigde Staten dat de opdracht heeft om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen. U hebt gelijk als u veronderstelt dat dit veel verschillende dingen kan omvatten. Zij focussen zich op onderwerpen die zo divers zijn als lucht, water en land, chemicaliën en toxische stoffen, afval en reiniging.

  Lees meer
 • Nieuwe dieselmotortechnologie en ultrafijne deeltjes
  Nieuwe dieselmotortechnologie en ultrafijne deeltjes 11 januari 2019

  In de afgelopen jaren zijn moderne dieselmotoren steeds schoner geworden. Met andere woorden: deze motoren zijn minder vervuilend en stoten dampen uit die minder schadelijk zijn. Dieselmotoren stoten zelfs minder kooldioxide uit dan benzinemotoren en veel fabrikanten van dieselmotoren beweren dat de meeste schadelijke stoffen van dieseluitstoot in aanzienlijke mate zijn gereduceerd.

  Lees meer
 • Brandweerlieden helpen gezond te blijven tijdens waarnemingsopdrachten
  Brandweerlieden helpen gezond te blijven tijdens waarnemingsopdrachten 21 augustus 2018

  Vorig jaar schreef Billy Goldfeder, toonaangevend voorvechter voor brandweerlieden in de VS, een artikel over hoe belangrijk het is dat brandweerkazernes die overeenkomsten hebben afgesloten voor automatische of wederzijdse hulp, over compatibele systemen beschikken:

  Lees meer
 • Onderzoek onder brandweerlieden wijst op absorptie van gevaarlijke stoffen via de huid
  Onderzoek onder brandweerlieden wijst op absorptie van gevaarlijke stoffen via de huid 08 december 2017

  Volgens een onderzoek van de universiteit van Ottawa kan de absorptie van kankerverwekkende stoffen via de huid in aanzienlijke mate worden verminderd door brandweeruitrusting na een brand onmiddellijk te verwijderen.

  Lees meer
 • Gevaren vanwege dieselrook worden nog steeds in onvoldoende mate voorkomen
  Gevaren vanwege dieselrook worden nog steeds in onvoldoende mate voorkomen 17 oktober 2017

  In werkplaatsen zoals garages, busremises, veerboten en magazijnen is er veel vervuiling die wordt veroorzaakt door dieselmotoren in voertuigen. De motoren produceren toxische gassen en deeltjes die ernstige gezondheidsrisico's en wettelijke aansprakelijkheid kunnen veroorzaken. Hoewel het algemeen bekend is dat deze dieselrook toxisch is en dat beschermende maatregelen moeten worden genomen, wordt dat niet altijd gedaan.

  Lees meer
 • HHE-rapporten van NIOSH: gebruik tijdens het testen van materieel ook de afzuigsystemen voor dieseluitstoot
  HHE-rapporten van NIOSH: gebruik tijdens het testen van materieel ook de afzuigsystemen voor dieseluitstoot 17 oktober 2017

  Twee recente Health Hazard Reports (HHE's) van NIOSH onderstrepen de noodzaak voor brandweerlieden om gebruik te maken van systemen waarmee dieseluitstoot wordt afgezogen, zelfs wanneer brandweerlieden tijdens apparatuurcontroles deze routinematig in werking stellen.

  Lees meer

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.

U kunt opgeslagen cookies altijd verwijderen door naar de geavanceerde instellingen van uw browser te gaan.

*Privacy Statement