Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws en artikelen

Filters
Toepassingen

Hulp nodig?

WE ZIJN ER VOOR JOU

CTA icon sample
Las- en snijrookafzuigingOlienevelafzuigingUitlaatgasafzuigingUitlaatgasafzuiging voor brandweerkazernes

Plymovent mengt zich in de strijd tegen longkanker

24 okt 2023 Algemeengezondheidsrisico's

Wij zullen in november van dit jaar enthousiast deelnemen aan de Lung Cancer Awareness Month. Longkanker is wereldwijd een van de meest voorkomende en dodelijkste kankersoorten. Daarom zijn wij van mening dat het belangrijk is om mensen meer bewust te maken van longkanker en de hieraan gerelateerde risico’s, preventie, vroegtijdige opsporing en behandeling.

Las- en snijrookafzuigingOlienevelafzuigingUitlaatgasafzuigingUitlaatgasafzuiging voor brandweerkazernes

Lung Cancer Awareness Month

23 okt 2023 gezondheidsrisico'sAlgemeenVeilig werken

Longkanker is wereldwijd een van de meest voorkomende en dodelijkste kankersoorten. De Lung Cancer Awareness Month is belangrijk om mensen telkens in november meer bewust te maken van longkanker en de hieraan gerelateerde risico’s, preventie, vroegtijdige opsporing en behandeling. Tijdens deze maand komen diverse organisaties, professionals uit de gezondheidszorg en individuele personen bij elkaar om mensen bewuster te maken van longkanker en hierin meer inzicht te geven.
Plymovent, leverancier van oplossingen voor schone lucht op het werk, ondersteunt dit initiatief door informatie te delen over longkanker.

Uitlaatgasafzuiging

Plymovent erkend door 2023 PTEN innovatie-awards

9 aug 2023 Awards

Met meer dan 100 productnominaties in 26 categorieën doet het Plymovent een groot genoegen om aan te kondigen dat de Internal Grabber® de categorie Veiligheidsapparatuur en persoonlijke uitrusting heeft gewonnen! “Namens de PTEN Innovation Awards wil ik Plymovent feliciteren met hun Internal Grabber®” PTEN-editor, Emily Markham.

Uitlaatgasafzuiging

Voertuiguitstoot: wat zit erin, wat zijn de gevolgen voor de gezondheid en hoe kunt u zich beschermen tegen vervuiling van de lucht in de werkplaats.

10 feb 2023 gezondheidsrisico's

Voertuiguitstoot kan diverse schadelijke stoffen omvatten die bijdragen aan luchtvervuiling en negatieve gevolgen hebben voor de openbare gezondheid en het milieu.

Uitlaatgasafzuiging

Lancering Internal Grabber

20 jun 2022 Productontwikkelingen

Plymovent heeft de ‘NIEUWE’ Internal Grabber® geïnnoveerd en geïntroduceerd om in te spelen op deze ontwikkeling. De Internal Grabber® is een universele, gepatenteerde afzuignozzle.

Hulp nodig?

WE ZIJN ER VOOR JOU

CTA icon sample
Uitlaatgasafzuiging

FumeCaddie® wint categorie Safety Equipment & Personal Gear

2 aug 2021 Algemeen

Professional Tool & Equipment News (PTEN), een tijdschrift dat zich richt op onderhoudstechnici in de automobielbranche in Noord-Amerika, heeft officieel hun 2021 Innovation Award Winners aangekondigd.

Las- en snijrookafzuigingOlienevelafzuigingUitlaatgasafzuigingUitlaatgasafzuiging voor brandweerkazernes

Plymovent breidt hoofdkantoor uit

23 nov 2020 Algemeen

Afzuigen en filteren van vervuilde lucht is al meer dan 45 jaar de expertise van Plymovent. Vanwege de groeiende vraag naar oplossingen voor schone lucht op het werk heeft Plymovent hun hoofdkwartier in Alkmaar uitgebreid.

UitlaatgasafzuigingUitlaatgasafzuiging voor brandweerkazernes

Nieuwe dieselmotortechnologie en ultrafijne deeltjes

11 jan 2019 gezondheidsrisico's

In de afgelopen jaren zijn moderne dieselmotoren steeds schoner geworden. Met andere woorden: deze motoren zijn minder vervuilend en stoten dampen uit die minder schadelijk zijn. Dieselmotoren stoten zelfs minder kooldioxide uit dan benzinemotoren en veel fabrikanten van dieselmotoren beweren dat de meeste schadelijke stoffen van dieseluitstoot in aanzienlijke mate zijn gereduceerd.

Las- en snijrookafzuigingOlienevelafzuigingUitlaatgasafzuigingUitlaatgasafzuiging voor brandweerkazernes

Een stap vooruit – in-house EMC-testruimte voor ontwikkeling van elektronica

12 okt 2018 Algemeen

Bij Plymovent staat productontwikkeling centraal, door voor schone lucht op het werk vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die de klanten meer waar voor hun geld bieden.

UitlaatgasafzuigingUitlaatgasafzuiging voor brandweerkazernes

Hogere temperaturen in uitlaatgas afzuiging systemen voor voertuigen

1 okt 2018 Productontwikkelingen

Brandweerkazernes, hulpdiensten en andere dienstverlenende overheidsinstanties kunnen er verzekerd van zijn dat met de HT-slangen van Plymovent brandweerlieden en onderhoudspersoneel veilig zijn en hun systemen in goede staat blijven.

We helpen je graag verder!

Neem nu contact op met onze specialisten en krijg antwoord op al je vragen over schone lucht.

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date!

Contactformulier

Vraag ons gerust

Dichstbijzijnde locatie

Kijk hier waar we zitten