Plymovent Academy

Vergroot uw kennis en deel ervaring door een training te volgen aan de Plymovent Academy!

improving indoor air quality

Kennis overdragen neemt een centrale plaats in binnen Plymovent. Wij vinden dit dermate belangrijk dat onze werknemers en distributeurs up-to-date moeten blijven van onze producten, systemen en technische diensten.

 

Goed uitgeruste faciliteit

De Plymovent Academy bevindt zich in Alkmaar. Hier worden onze producten, systemen en nieuwste productontwikkelingen op professionele wijze gepresenteerd. De Academy is goed uitgerust en geeft werknemers de gelegenheid om met onze producten op het vereiste of een hoger niveau te werken.

 

Trainingsaanbod

In groepssessies kunnen werknemers en distributeurs hun kennis vergroten, taakspecifieke vaardigheden in praktijk brengen en tegelijkertijd profiteren van de ervaring van hun medecursisten. Deelnemers kunnen een cursus van een halve dag, hele dag of een meerdere dagen volgen. Zij leren meer over ons bedrijf, de industrie, toepassingen en unieke kenmerken van onze producten, systemen en diensten.

 

Wij bieden ruim 20 trainingsmodules, van engineeringcursussen en verkooptrainingen tot installatie- en onderhoudscursussen. Voor meer informatie, neem contact op met Plymovent.

 

 

Verkooppunten

Contact us

 

Over Plymovent

Plymovent vindt de lucht die u inademt belangrijk. Wij bieden producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld.

 
/Default.aspx?ID=18961