Plymovent

Plymovent is een internationale, toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden duurzame oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen en tabaksrook worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is. Overal ter wereld!

 

Wereldwijd

Plymovent is wereldwijd actief. Wij hebben 6 verkoopkantoren in België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten. In de rest van de wereld worden wij vertegenwoordigd door een specialistisch netwerk van meer dan 85 erkende distributeurs.

 

Schone lucht op de werkvloer

Schone lucht is iets wat de meesten van ons vanzelfsprekend vinden. Wij niet! Op elke werkplek kunnen zichtbare en onzichtbare vervuilde deeltjes, zoals lasrook, olienevel, tabaksrook, uitlaatgassen, stof en virussen, de gezondheid van mensen in gevaar brengen. Gelukkig realiseert men zich steeds meer dat binnenluchtkwaliteit belangrijk is. Plymovent wil een schone, veilige en gezonde werkomgeving voor al zijn klanten creëren.

 

"Plymovent vindt de lucht die u inademt belangrijk. Wij bieden producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld.

 

Wij respecteren het milieu en leveren hoogwaardige producten. Onze jarenlange ervaring, expertise en klantgerichtheid stellen ons in staat om exact die oplossing te leveren die u nodig heeft."

 

 

 

 

Verkooppunten

Contact us

 

Downloads

Brochure

 

 
/Default.aspx?ID=18961