Bedrijfswaarden

Iedereen is verschillend en dat geldt ook voor de mensen die werken bij Plymovent. In onze gehele organisatie werken mensen van diverse nationaliteiten, met een verschillende onderwijsachtergrond en ervaring, en met verschillende verantwoordelijkheden. Ondanks hun grote diversiteit, hebben zij één ding gemeen - zij delen dezelfde waarden in hun dagelijkse werk:

 

ADD VALUE - HAVE FUN - RESPECT PEOPLE - WORK TOGETHER

 

Onze primaire doelstelling als bedrijf is om waarde toe te voegen aan de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. Wij doen dit door luchtreinigingsoplossingen te leveren die voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Onze oplossingen dragen bij aan een schone en gezonde werkomgeving die de productiviteit van de werknemers vergroot en een positief effect heeft op de prestaties van het bedrijf. Wij zijn ook van mening dat het belangrijk is dat wij plezier in ons werk hebben en elkaar respecteren en accepteren om wie wij zijn. De enige manier waarop wij onze doelen kunnen bereiken, is via goed teamwork.

 

Verkooppunten

Contact us

 

Over Plymovent

Plymovent vindt de lucht die u inademt belangrijk. Wij bieden producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld.

 
/Default.aspx?ID=18961